Mitt år.

Detta 2008 år har varit blandade med många besvikelser och många glada stunder. Vi börjar med januari.

Januari 2008,
Var i Tyskland och spelade Air Canada Cup, gick inte så bra för laget och vi hade en tun trupp pga av jv. Men vi lyckades ta hem en brons päng :)
Den omtalade Rikserien började den 16 januari, vilket började bra för oss (Linköping) Vi vann med 6-2. Helgen där efter så var de match mot Leksand, besvikelsen kom vi förlorade i sadden med 4-3.
En fin sovbuss upp till Övik fick vi vara med om, har nog alldrig varit så trött i en hockey match som denna :) Annars denna månad så tränade jag och jobbade på bra hemma i örebro hallsberg.

Februari 2008,
Månaden började med match mot Segeltorp förlorade den matchen med 4-2, vi gick upp till 3-2 och var när mål men dom säter den i tom kasse och matchen var över.
Den 11 åker jag med landslaget till Ängelholm och ska spela 4 nations tunering. Vi börjar med en träningsmatch mot Rögle och jag är vekrligen sämst, tänker hur ska denna tunering gå. Men så började jag mathen mot Ryssland vi vinner med 3-1 och jag spelar bra. Match dagen efter mot Tyskland vi vinner med 3-0 och jag spelar riktigt bra denna match med. Sen Dagen efter match mot FInland får en bra start denna dag och vi vinner med 2-0 och jag blir vald till tuneringens bästa målvakt, shit hur kunnde det hända? :) Annars så händer inte mycket mycket matcher med LHC.

Mars 2008,
Börjar med vinst första helgen i mars, vi vinner första matchen mot MODO i serien. 4-2 :)
Vi blir klara för kvarten mot Brynäs. Vi spelar första matchen mot brynäs och vinner i sadden. Andra matchen vinner vi med 3-1 och vi är klara för spel på hovet. Underbart. SM gick ju inge vidare för mig, spealde uselt. Vi kom 4. Och jag var allmänt sur men fick vara med i tv med Marie Lehman och jag var allmänt nervös i den intervjun.

April 2008,
Sen så bar de av till Kina, Harbin. Det vill jag helst inte skriva om årets största besvikelse. Vi sluteade 5 i VM och vi var allmänt dåliga. Det var tråkigt.
Vad som mer händer just den här månaden har jag inte s¨å bra koll på.

Maj 2008,
Jag jobbar och tränar stenhårt det är de som händer just nu.

Juni 2008,
Jag tränar och jobbar stenhårt. Jag firar missommar med min syster. Och några vänner. Jag köper mig min första systemkamera, vilket är mitt bästa köp i år. Jag får min första lägenhet och den är i Linköping så jag har alltså skrivit på för linköping ett år till.

Juli 2008,
Börjar denna månad med att vara sjuk en vecka, Men blir frisk snabbt och den 6 går jag på is på swish. Underbart Fick köra in nya skydden jag fått :) Jag tillbringar en vecka i Landskrona med att vara ledare för tjej gruppen, träffade många roliga nya kompisar. Träffade Jeppe i år igen, roligt
Veckan efter så for jag till Götebrog på Rooths hockeyskola. Mycket rolig vecka, träffade även där många nya vänner.
Sen så började landskrona lägrena i tre veckor. Men jag och Kim började de lägret med att åka till Stockholm på Elit målvakts camp. Roligaste jag varit med om på länge lärde mig mycket mycket under dom dagarna jag var där.

Agusti 2008,
Den 9 Augusti så är jag hemma i Östansjö.
Is träningen började snabbt i Linköping och jag var nere för jämna och tränade.
Den 14 är de dags för att flytta ner till Linköping, allt går hur bra som helst och jag trivs som finsken i vattnet.
Vi spelar mot någe ryskt lag, vi förlorar med 4-1 men dom var mycket bättre vad jag mins. Vi har läger med laget och vi tränar på rikgit hårt.

September 2008,
Börjar med att spela första landskamperna i Finland vi vinner första och sen förlorar vi andra i sadden med 1-0.
Annars så tränar jag på riktigt hårt, för att hitta formen till rikseien starten. Annars så är jag ute och tar kort med Virre, nästan varje dag som vi är lediga så tog vi kort.
jag fyller 20 år, och hela laget är hemma hos mig för att fira med tårta och chokladbollar :)

Oktober 2008,
Två matcher mot MoDo, säger inte hur de gick men det gick inge bra i alla fall, två förluster. Kan bara säga så här starten i rikserien gick verkligen inte bra förlorade dom 6 första matcherna. Den 6 oktober så fixar jag bloggen :)
Vi vann fösta matchen mot Leksand borta. Sen andra matchen hemma mot MoDo :)
28 åker jag till USA.

November 2008,
Den 8 November händer de som bara kan hända oss, vi vinner mot Canada :) Vi vinner i sadden med  2-1. Vi slutar 3 i tuneringen och vi åker hem med den bästa segern i karieren.
Jag kommer hem och vi vinner mot AIK på straffar. Och allt går bra just nu. Fortsätter med vinns mot brynäs med 4-0 :)

Decmber 2008,

Börjar med en vins mot Brynäs med 2-0 :) andra nollan mot brynäs. Sen den 8 drar jag till Finland för fyrnations tundering med landslaget.  Men de gick inge bra vi kom 2 och jag spelade allmänt dåligt. Den 15 är jag hemma i Ösntansjö och jag är hemma för julen. Den 17 åker jag ner och träna sista träningen med laget. Saknar alla. Några dagar till jul och bästa julen kom i år.


har vait ett bra år fast många dåliga dagar och många bra dagar, kommer någ minas de 8 november bäst och kommer nog minas den bäst av alla dagar tills någe nytt händer, Men att flytta till Linköping var de bästa som jag kunde göra för mig själv.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER.



/SG


k o r t




Dagen är till för att ta kort, finns inte mycket annat att göra, Träning. Det har jag fixat. Bara ett pass kvar.

/SG

No

Väldans vad jag inte känner för att skriva blogg. Men måste ju uppdatera vad som har hänt dom senaste dagarna.

Igår hände inte så mycker mer än att jag tränade. Och att jag var på mellandagsrean och jag hittade ett par jeanse, Lee jeansen som jag har kollar på sen i sommras vilket klipp bara 500 kr :)
Idag har jag tränat x2 har gått fint. :) annars så har ja tagit kort och tagit de lungt :) har verkligen tråkigt hemma,Roligt att umgås med syster men jag saknar linköping, där har jag vännerna, har inga vänner här, alla har flyttat härifrån och är inte här surt :S jaja den 7 Januari är jag tillbaka där och jag längtar verkligen. <3

Jag längtar till Tyskland :)



/ SG

Bästa julen,

Ja då var julen över, har varit en jätte bra jul. Tror någ ärligt att de var den bästa hitills, var så lungt och skönt i år, bara vi i familjen hemma och morfar och marianne. Så vi tog det bara lungt åt julmaten sen var de dags för kalle anka och glögg sen lite fika. Sen kom  den där snygga tomten som var så efterlängtad av syster :) Tomten kom med ett objektiv till kamrean med zoomen 55-200 sjukt bra är dem. Har varit ute hela dagen och tagit kort, och våran kära hund har nog tagit många blixtar i sina små ögon idag, ;) Men nu på slutet så gick hon och gömde sig, du är bara för söt. Annars så kom tomten med mycket annat som mössor, kaffebryggare, töja, one tree hill box 5, beverly hills box 5, och lite mer :) Men som jag sa kasnek bästa julen hitils, tack alla :)

Imorron blir de mellandagsrean :) Ska nog se till att hitta någe fint :) Annars så blir de intervall löpning imorron bitti, sen vi halv 10 kommer jossan så ska vi dra in och shoppa roligt:)

Här kommer kort fårn julen, men nya objektivet :)







Hej då :)

/SG

GOD JUL

God Jul mina kära läsare, hoppas ni får en underbar dag, för de ska i alla fall jag ha.
Dagen började med att jag tittade ut genom förnstret för på vädret igår på tv så sa dom nämligen att de skulle kunna snöa lite, och när jag tittar ut är de alldeles vit ute, hur glad som helst blir jag, för vi har inte haft en vit julafton på mkinst 4 år. Så i år är de verkligen en toppen jul :)
Annars så spealr jag och Kent GH, mamma och pappa håller på med maten, jossan jobbar och morafar och marienne kommer nog vid ett, och mimmi käkar sitt gegentiska ben hon fick i morse.
Nu blir de att fixa lite med några kort: )

God jul i alla fall :)





ÄNTLIGEN EN VIT JUL,

/ S a r a G r a h n

1 dag kvar

Dagen började med att vi ( mamma och jag) åkte till kyrkan för att tända ljus för kusin Niklas och för Mormor. Sen så åkte vi till Eva - Lena för att lämna en julklapp. Som vanligt allmänackan ;). Sen så blev det att åka hem och börja med julmaten, hjälper faksitk mamma lite gran med hon vill ju inte ha hjälp, så då sitter jag här och ta de lung. Jag och George var också och köpte en sista julkapp till Jossan. Och jag den sista till Kent, shit vad folk de var, herregud.  ;)

Annars så är de vilo dag idag. mysigt, för i kväll är de bingolotto och mys med familjen och gött och julskinka :)

Och den där tomtemasken är på vift igen, jossan hittade din inte i garderoben där den brukar vara, men Sara hittade den igen och nu i fågelhålken :P haha


 
/ S a r a G r a h n

. . . . .

Nu när man tränat klart för dagen så finns de inte så mycket att göra. Man kan ju kolla ut genom förnstret och ha almän tråkigt, så just nu så går två fula tanter förbi med två hundar och grannen kommer hem från jobbet. Så nu var de klart vad ska man då hitta på att göra, tror jag ska gå ut och knäppa lite kort, kanske går att få lite fina kort nu när de är mörkt. Hoppas. Annars så känns ryggen mycket bättre men har fortfarande ont, men har ju vila tre dagar nu så då blir det bra :)
Annars så fixar mamma massa saker och pappa glor på tvn, orkar inte med tvn är bara massa skit på den, så nu drar jag ut och knäpper kort, tjarrå,

/ SG

2 dagar kvar

Dagen började med träning kl 8, jag hoppade. Orkade itne med att hoppa igår kännde vekrligen inte för de så jag vilkade mig. Så i morse så hoppade jag en massa hopp, sparade grodhoppen till sist för att jag älskar dem, men vad händer sträcker till ryggen, ont som satan har jag nu, men de ger sig nog imorron hoppas ja. Har ju vila tisdag, onsdag och torsdag så då blir de säkert bra :)

Annars så har jag varit med min käre mor och handlat de sista till julborden mums, Annars så ska jag snart till gymmet och träna lite överkropp, måste passa på att träna nu när man är ledig i tre dagar :)

Just nu står min syster och flåsar mig i nacken och är almänt dryg hela tiden, och nu vill hon att jag ska med och plocka tall ris hur kul är de? tall ris vad har med de till i julens tider, hoppas inte de ligger vid dörren hos någon pinsamt ;) skoja bara. Så jag får väl hänga med då.

Jossan är orolig tomtemasken är försvunnen, men jag hittade den nog, var inte så svårt, hängandes i granen. Hur kan du missa den storasyster.



/ SG

3 dagar kvar

Pepparkakor i massa har jag fixat idag. Roligt är de ju. Vi hade på glassyr och allt, jätte fina var dom, i alla fall tre stycken och vad gör inte Sara tappar dem i golvet när dom var klara, hur samrt är ja? Jaja tur att inte kakorna som pappa ska ha med sig till jobbet gick sönder:P

När jag skulle åka hem så startar inte bilen, blev lite små tjurig på bilen och går in och säger till jossan att hon måste köra hem mig, men jossan säger då vad är felet och går in i bilen och startar den, är du imott mig lilla golf jävel? :) Hem kom ja i alla fall :)
Annars så åt vi mat och kollade på tv, rolig film på 3 var de :) haha.

Imorron bitti ska ja hoppa hopprpgramet. Efter de ska ja och Pappa åka in och kolla hockey i Örebro, vi ska kolla Hallsbergs bj.

Sen kl 3 blir de advents fika med Glögg och pepparkakor :) myspys. Annars ska jag väl träna ett pass till lågintesiv passet, löpning i 25 minuter lungt, med skön musik, chill ju :D

Jag älskar att umgås med min syster,  alltid lika roligt har vi. Idag hade vi de bara för bra :) Älskar dig. <3

/ S a r a G r a h n


T u N g T

Gick upp tidigt idag för att springa intervallerna, idag gick det mycket segt. Men motvinden i fejan och regnet slog i ansiktent så gick de lite segt, men jag klarade mig runt och alla 12 intervallerna blv klara. idag sprang jag 4 minuters intervallerna vilket är tungt :)
Efter de så käkade jag frulle men tomtegrött och skinssmörgås med mjölk, det var rikgtigt fint :) Snart ska ja gå ut och gå med mimmi hunden behöver ju en lite promenad hon med:)
Annars händer inte så mycket idag, ska nog till syster i kväll och fixa lite ny musik och sen så måste vi baka klart våra peppaekakor , för vi orkade inte göra klart hela degen :)

/ SG


Bäst.

jul

Har nyss varit hos syert och backat pepparkackor och lussebullar, mums. jag gjorde typ årets största lussebulle, den måste man typ ha pause för att äta upp :) vi hade mycket mysigt med massa julmusik och skratt :)



Måste bara säga att jag inte ätit någon pepparkaks deg eller några bullar mycket nöjd över mig själv. :)


Var och tränade förrut med gammla laget, vilket var en besvikelse bara 10 stycken där, tränaren dycker upp 10 minuter sent och allt var bara inte som jag hade tänkt mig. Jaja gick väl hyfsat de jag gjorde blev liksom inte så seriös med så några:S
Sen efter träningen drog jag  mig till gymmet och körde kompelx 5:an friväningar step upp och lite mer roligt program nu tycker jag:) följer de till pungt och pricka:) FUN.

/ SG

tomtesnack

Belv fika hos Ylva 5 sorters kackor som slank ner i magen, mums. Sånt får man äta nu när det närmar sig jul :)
Sen fick jag även min present för jag fyllt 20 år, första bamse tidningen som släpptes 1988, tack så mycket, riktigt värt att ha, för i love bamse :)

Sitter och funderar på hur årets tomte kommer att vara, ska den vara full och rammla in i granen, eller ska den vara smal och säga att den inte kan åka med renarna längre, eller ska de vara som altlid, men alla sina fina skämt och bara vara roligt? Tror de sista är de bästa, för om tomten skulle rammla in i granen skulle de nog inte bli så populärt men vad rolgit de skulle vara, ska verkligen tänka över de här, men jag tror i alla fall att årets tomte kommer med några sköna skämt och bara ler under sin fina tomte mask, men jag undra vad årets tomten heter i år? :) Det får vi veta på julaftonskvällen. Men en sak vet jag han har väldens snyggaste glasögon,



/ S G

S a r a

Igår så var jag nere i Linkan och tränade sjukt roligt att träffa alla igen, speciellt borsorna :) Vi hade ett ispass som bestod av lek, jag spelade ute och Holmbom ståg i mål, Hon var så rädd vissa gånger så när vi kom och skulle skjuta så tog hon handen för ögonen och skrek hjälp, så sjukt skön är du :P
Roligt var de i alla fall, var kansek lite ostabil på grillerna :P

Snart ska Jag Mamma och Syster på fika hos Ylva, var ett tag sen man såg dig :) Ska bli trevligt.  Annars så blir de träning med j 20 i kväll sen så är de styrka som gäller, annars så blir det att glidda runt lite :)

Och holst frågade vad jag fick av mamma och jossan för att vara med på korten, var inte så svårt bara ta korten och lägga ut dem, ganska pinsamt dom tycker de är men dom får stå för de dom gör :)

/ S a r a G r a h n


:)


Mimmi har uppfyllt sin dröm, träffade tomten igår, sjukt vad glad hon är :P hon hade ju till och med klät upp sig för tomten :)

Mår som en pigg 3 åring idag, har ingen feber eller någonting, så ikväll blir det att dra till linköping för att träna sista träningen innan jul med dem, Saknar alla :)
Annars så ska jag ut och löpa nu, morgonträningrna gillar jag inte, men de är något som måste göras. Annars så häder inte så mycket mer idag vad jag vet.

/SG

:)




Happy moments in the famely grahns house :)

H e m m a

Hemma i Östansjö nu. Mår inte bra idag har ont i halsen och tror jag har feber, så inge träning för mig dom närmaste dagarna känner jag, så mamma och jag åker ner till Linköping imorron och hämtar mina saker för julen. Ska vara hemma nu tills efter nyår, shit vad jag kommer sakna alla i laget sjukt mycket.

om ni inte har någe att göra kolla då på 90210 :)

/ S a r a G r a h n

-------

En stor bäver är jag.


/ S a r a G r a h n

FAN

Fan vad allt kändes bra och fan vad allt bara blev fel. Helt sjukt vad dåligt jag spelade min sämsta landskamp hitils tror ja, är så¨förbannad på mig själv så de finns inte. Det var  nog den sämsta i år om jag säger så. FAN! varför just nu!

Vi förlorade med 6-2 in i helvete vad surt de är att förlora mot Finland.

Julklapps byttet var rolgit i alla fall, knep och knop grej av Peter Bolin, rolig grej som man typ får damp på, men jag fixade den tillslut, det är jag sjukt stolt över.

Längtar hem nu, hemma imorron (Östansjö) åker till Linköping på tisdasg eftermidag någon gång, sen så är jag där tills torsdag kväll, sen hem till pärona och fira jul, längtar att bara vara hemma och ta de lungt med Mamma Pappa och Mimmi, så sjukt skönt ska de bli, bara tänka på träning. Slippa laga mat de ska bli de skönaste tror ja. 
Ska träna hårt när jag kommer hem för någe annat förtjänar jag inte efter denna dag. Mycket löpning ska de bli, och en hel del gym FUN :) 

/  S a r a G r a h n 

Gameday

Igår hade vi match mot Ryssland. Var riktigt nervös innan matchen, vet inte varför men bara va de, men igentligen behövde jag inte vara speciellt nervös, mina kära lagkambrater skötte jobbet åt mig riktigt bra, vi vann med hela 7-1 vilket alldrig har hänt under min tid här i landslaget, mycket roligt :) Vi ägde hela matchen från start till slut, dom hade förövrigt ganska många farliga chanser, men med lite tur så gjorde dom bara ett mål bakom mig, Annars rolig match.

Nu på morgonen har vi käkat frukost vid 9 tiden, sen så har vi varit ute på promenad, skönt att ta lite frisk luft. Annars så var bara några stycken på morgon passet man fick välja fall man ville vara med eller inte, så jag tänkte att jag står över de idag, eftersom Finland står för motståndet och jag ska stå :) roligt.
Snart ha vi möte inför matchen, sen har vi lunch, efter de så ska vi bara packa bussen sen drar vi för att spela match, rolit värre. Kommer bli en bra match känner jag på mig.

Nu ska jag kolla på 90210 så sjukt bra de är. Helt fast är ja :)

/ SG

Idag vinner vi :)

Sova

Jag underar vad de beror på varför man inte kan sova ibland. I går kväll så kunde jag verkligen inte sova, vände och vred mig kanske mins 50 gånger innan jag somnade, Och när man inte kan sova så börjar man tänka på saker som man kansek inte borde göra när man ska sova. Jag låg och tänkte på hur gammla matcher hade gått mot Tysklad fall det var någon gång vi hade splat lite sämre mot dem och vist har vi gjorde de, Ängelholm så vann vi med 3-0, vi gjoprde alla tre målen i sista perioden. Det var den gången jag kom på då :P jag tänkte massa där i alla fall :P

Nu måste vi gå ner till ishallen för de är träning snart :)

/ SG

Game

Matchen igår belv lite spännande, vi vann bara med 4-1 mot Tyskland. Jag vet inte vad vi gjorde men vi fick inte till de så bra som vi kan få till de, men huvudsaken är att vi vann och de gjorde vi, så tre poäng med oss i tuneringen :)
För övrigt så spealde inte jag. Var på bänken kasnek 3 gången i år, var verkligen inte van vid den där dörren, glömde att öppna några gånger så dom bara ståg och skrek vid dörren öppna öppna, jaja sa ja och öppnade ;) haha
Sen när vi gjodet mål så slår vi alltid med klibborna  i sargen ( vet inte varför), så jag stog brevid holst, och jäklar vilken smäll de blev rakt över nästa kom hennes klubba :P det var lite roligt faktsitk, haha :)

Snart är det dags för träning, Vi ska bara träna i 30 minuter idag för att vara så bra förbereda till matchen i kväll som bara möjligt. I kväll mötter vi Ryssland. Ryssland är ett mycket bra lag så de blir en riktigt bra match tror ja :)



King att Kevin vann IDOL. :D

Finland

Nu sitter jag på mitt fina rum i Finland. Ett stort hotel med spa och en gång till ishallen, så vi behöver inte äns ta på oss kläder för att ta oss till ishallen, fränt.
Flyggresan har gått bra, två flygningar, båda på ca en timme. Dom gick riktigt snabbt, läste min nya bok Kejsaren, roms portar, riktigt bra är den, tack Bergh för att du sa att jag skulle köpa den :) mycket bra i alla fall. Har kommit hela tre kapitel, vilket jag inte brukar ha tålamod till. Brukar bara läsa första sidorna i en bok och sen säga att den är dålig, men denna bok har jag fastnat i. Mycket roligt för en gång skull :)

Imorron har vi isträning på 30 minuter och match mot Tyskland. Ska bli spännade att se hur bra dom är, dom har ju typ bytt ut hela laget sa Cluse förra veckan :) Så de blir roligt att se :)

Det här med godis ätandet är jobbigt just nu, uccsh men jag ska klara de :)

/SG

jooo

Sitter på rummet nu käkar tuggumi, för godis de får man inte äta. Jobbigt en polly påse hade suttit fint i magen :) men nej nej, godis äter vi vid jul i stället.  :)

Träningarna har gått bra, sista träningen gick inte så jätte bra, släppte mycket puckar, så de får man inte vara nöjd med, men första träningen idag gick bra i alla fall :) Annars så har vi inte gjort mycket idag, Har bara tagit de lungt och varit på rummet när vi var ledig. Snart så är det möte, sen så ska sängen bli skön, är mycket trött.

Imorron åker vi till Finland för 4nations tunering. kul kul :)


/ SG



skogspartiet

Började dagen med teste på Bosön som igår, men idag var det benböj, friväningar dips och 150 på schemat. Så det började med friväningar som var testernas besvikelse, tog för lite, och är jätte missnöjd med det testet, efter de så var de benböj, gick bra de med tog 95, 5 gånger så de får vara bra :). Sen kommer vi till dipsen, var så sjukt nervös har inte kört så mycket på senaste tiden har liksom bara kört lite men inte mycket, så jag trodde jag skulle klara högst 12 st. Men när jag börjar köra så går de riktigt bra och jag klara 28 st, helt sjukt. nöjd.
Annars så gick alla tester bra förrutom frv'ninigarna. besvikelse :( 

Sanrt är de jul och man får komma hem till familjen och bara mysa. Fatta jul med massa mat och massa godis och massa familj och massa MIMMI. För dom som inte vet så har jag bergh tina och holmbom startat en godis klubb, vi få ej äta godis, men under jul daganra så får vi äta lite grann bara för att de är jul, liksom ingen jul utan godis, ;) Och vi får äta pepparkackor och dricka glögg i massor :) 

Imorron är det två ispass :) roligt.  Och Bergh sak åka hem :( kommar sakna mina brorsan, och den andra brorsan är i linkan och äger träningarna, kingarna ni är, :)<3 raise your hands morise its more fun then :) och bohm hur går det med vislandet du är ju så sjukt bra på de ju, data skärmen blir ju helt bölt varje gång. ;) asså besta filmen EVER.

/ SG & TB

En häsning från oss alla till er alla vi saknar er sjukt mycket i linkan, / skogspartiet + en ström




 


Testerna går fint,

Nu har jag äntligen srpungit cooper och jag klarade av de, tiden är kansek mindre bra för dom som är bra på att löpa, men för mig så är 14,20 helt underbart, löpning är verkligen inte min grej, men jag fixade de och de är jag nöjd över. Alla andra tester har faksitk gått bra, Ska inte skrytta för mycket men jag klarade fakstitk 8 chins, helt sjukt vad glad jag blev :) 
Men som sagt alla andra tester håller jag för mig själv :)

Imorron så fortsätter de med tester, kasnek lite benböj och friväningar väntar, fina fiksen de:) Annars så är de is träning och mat imorron, så fint att inte vara hemma, slipper laga mat, de är så tråkigt, och förra veckan var jag mycket fanasilös, och de blev någ några hundra på att äta ute, men mina kiniga vänner :P Men sånt händer ibland. 

Förövrigt så firade vi andra advent igår med lussebulle glögg och julmust, så mysigt vi hade :) alltid lika roligt att umgås med er kingar. Och vi gav Bohm ett verkligen as snyggt örgott, som de ståg världes bästa brorsa på, skit, vad snygg den var :) hoppas brorsan blev fet nöjd ;) 
Och vet ni vad Bergh har sagt till mig idag att jag ska bli och föralltid bli en brorsa nu när jag klarade 8 chins, känns så hedrade efter vurpan på mulburen, tack :) 

/SG
 

Bara för att vi saknar dig brorsan :)

Ni är underbara :)

Kvällen har varit king, asså jag älskar verkligen det här laget, alla är så underbara och allt är så sjukt kiiing. Det bara är så.
Vi drog direkt efter träningen och år, sorry med det belv kebab. Måste få äta de ibland med:) Gott var de i alla fall. Efter kebaben så drog vi till gallerian LEO som hade tomtekväll eller va de hette alla affärer var uppe till kl 23. och att vi var där tills precis kl 23:) Hittade en och den sista julklappen till syrran, nu får de vara nog med julklappar:)
Kvällen var verkligen lyckad och fy fan vad jag gillar er alla:)

träningarna gick bra idag, kännde mig inte alls bra i morsen men framåt eftermidagen så började jag att må mycket bättre så jag tränade på med två pass i kväll men laget och med u 16 elit, mycket rolig träning, måste säga att dom var riktigt bra, hoppas man får träna mycket mer med dom, var sjukt roligt i alla fall. På våran träning med laget körde vi en rolig övnining med att jag måste pass två mål, svårt att förklara men den var sjukt roligt:)

Annars så har de inte alls hänt mycket mer idag, slog in alla julklappar förrut, så nu är allt sånt klart, annars har jag suttit en hel del vid datorn och sen har jag hängt med damsugarn idag, måste säga att jag hatar den jävlen, hatar verkligen att damsuga, finns nog inge sorligare.

Nu blir det att dra på ett avsnitt av One Tree Hill, för är verkligen inte trött:)

/ SG


Trött

Frukost nu, inte gott idag har ingen mogon känsla idag, är så trött på allt och inget. Mår inte speciellt bra idag heller, ont i halsen och kroppen värker efter vila, men måste träna idag, Har träninge med Elm och den måste jag bara gå på, finns inga bättre träningar och dom är bra för mig. Tränar den tränigen sen får vi se hur de blir med kvällsträninarna.

Nu ska jag ner till hallen för att fixa tvätten och chilla med TIna tror ja :)

/ SG

Jo vars

TIttade precis ut genom fönstret och såg att de faktskt snöar ute, mysigt ju. Hoppas att snön kan lägga sig en stund nu för att stanna. Känns inte som jul annars.
Hade träning förrut, gick så där, var mycket seg i hela kroppen. Fick de inte att sätmma så jag körde bara igenom passet med att släppa in massa puckar och var allmän lack på träningen, alldig roligt att han såna träningar. Men såna måste ju finnas ibland med, men jag hatart blir så förbannad att jag slänger klubba fan in i sargen eller så ligger stolpparna rissigt till, men klubba klarade sig idag, för har bara tre kvar på hela säsongen, undra hur de kommer gå:S? känns som att jag kommer behöva några till, har ju redan gått ut 5 stycken i år :P
Etfer tränigen så satte vi oss i omkädningsrummet och bara sncakde, var så sjukt skönt att bara sitta och snacka och itne böhva stressa. VI snackade om allt mellan himmel och jorn, mysigt var de i alla fall :)
Synd bara att inte Bohm var där skulle ju vinna så stort i fotbollstennis. få ta de imorron :P

Nu äter jag massa oranga bollar vid namnet clementiner, så gott, älsakr dom. FInns ingen godare frukt alltså :) Men nu blir det tv sen sägen, för imorron är det tvätt tid vid 7, jobbigt att bo själv i mellan åt :P

God natt.

/SG


För övrigt så gick löpningen bra imorse, löpte på rikigt bra, men är fortfarande sjukt nervös inför cooper. Sen körde jag mycket friväningar var ett tag sen tror ja, gick bra i alla fall :)

Jo vars det är morgon

Vi var hemma kanske vi kvart i tre igår, mycket sen. Men bussresan gick bra, blev lite övertaggad där  slutet med så de ska vara. Vi pratade gammla minnen som var så sjukt roliga, förra året så var vi på någon swecamp i Landsbro, och jag bodde med VIrre, och på morgonen när vi skulle vakna så fick Ledarna ringa runt till alla rumena och se till att vi vaknade, det ringer alltså på vårat rum och Virre säger

- Grahn, svara!

- Jag vet inte hur man gör säger jag helt plötsligt, ;)

- Men lufft luren säger Virre irriterande, för de måste verkligen vara svårt att svara i telefon,

- jag lyffter luren och säger JO VARS DET ÄR SARA, och vart fan kom den repliken ifrån, hur  ofta annvänder man äns jo vars alldrig men jag fick till den i alla fall, haha de var så sjukt roligt, höll på att dö i bussen av garv :P

Nu sitter jag och äter frukost ska snart ner till hallen för att springa mina intervaller. måste säga att jag är mycket stolt över mig själv att jag kom upp kl 9, det trodde jag alldrig :)

/SG

Jo vars detta är de kiiingigaste laget jag vet, LHC LHC heja heja LHC, LHC LHC heja heja LHC :)

2-0

nu i bussen på väg hem, tråkigt som fan. Vet liksom inte vad man ska göra, och kl är 1 och alla sover, men jag orkar inte sova för då kommer jag inte kunna sova när jag kommer hem. jaja.

Vi vann i alla fall matchen med 2-0, rikgit gött, Brynäs stod för motståndet och måste faksitk säga att dom inte var bra denna dagen, vi hade hela matchen då menar jag hela matchen, men vi skjuter alldeles för lite och gör bara två mål. VI snurrar och snurrar men kommer inte till men så mycket, men skönt att vi vann i alla fall :) Nu är vi trea i serien ruskigt skönt  måste jag säga. Skönt att hålla nollan för andra gången mot Brynäs i år, alltid lika roligt att spela mot dem.

Imorron eller man kasnke ska säga idag ska jag träna tre pass, börjar dagen med löpning bli nog vid 10 tiden eftersom vi kommer hem vid 3 i natt. Ska se till att köra lite intervaller, är mycket nervös inför cooper på bosön på måndag, hatar att löpa det är verkligen min svaghet, gillar att vara i gymmet att lyffta vikter :) Sen vid hlav 5 är de is och bålstyrka och spänst tror jag, det där med hopp är inte roligt om man inte gjort de på ett tag, hade sån tränigsvärk förra veckan kunde inte sätta mig på toan de gjorde så ont. och när man gick i trapporna, helt sjukt, Hoppas verkligen inte man får träningsvärk imorron, för då dör ja.

Nu blir det att lyssna musik, längtar tills imorron, träning<3

/SG


20 skott fick jag att ta mot mig idag och de gick bra, nu väntar bosön och tre matcher i Finland,  Längtar!

tidig morgon

Klockan ringde vid halv 7, Fanny och holmbom ville ut och ta kort vid den tiden, för att de blir mycket finare kort då. VIlket dom hade rätt i, men sjukt jobbigt att gå upp. Fast var inte så trött men har ont i mina ben och ville bara ligga kvar i sängen och mysa en lite stund till, men de gick inte.
Kollade på Julkalendern vid kvart över 7 och fy fan vad dålig den var, den kan inte bli bra i år, bara sämre för varje år, fast förra året var den faktiskt ganska bra :P Till Julkalendern så tände jag ljuset för att komma ner till 1:an vilket inte hans med så nu sitter jag och eldar för fult för att kommer ner . För er som inte fattar så har jag ett ljus med 1-24 på så man ska elda en siffra varje dag, mycket roligt, fick den av mamma.
Träffade Fanny och Holmbom vid filbytte vid kvart i 8. Alla var där i tid så vi drog igång på engång :) Fixade lite snygga kort i alla fall.

Nu sitter jag här och bara myser, min dator har kommit idag, så skönt :) alla bilder och allt nu ska jag fixa julklappar :)

/ SG


Kingarna :)

RSS 2.0