Gameday

Ja då var de dags för seriepremiär! Känns som de var nyss vi satt i bussen hem från Brynäs. Men de var nog ett tag sen om man börjar tänka efter lite! Ska i alla fall bli sjukt roligt, sitter i bussen nu på väg mot Leksand, och vilken väg åker vi inte käraste Askersundsvägen som ja bara älskar, NOT! Gnaska trött på den efter alla gångerna man åkt hem eller ner. Men kul att se köraste östansjö lite :D

Skickar in lite bilder:




Lite hockeybilder, skriver efter matchen hur de gick för oss.


One Tree Hill...


Ja är verkligen besviken på One Tree Hill, Detta är huvudrollerna nu, vart är Lucas och Peyton, aaaaa. Hela serien är förstörd, varför ska dom göra mer, det var ändå ett bra slut i 6an. Jaja ja måste ju kolla i alla fall, dom kanske kommer tillbaka. Men de tror ja inte! Ja trode man skulle få se lille växa upp i 7an men då trode ja nog vist fel :(



Just nu sitter ja och dricker en kopp kaffe, så här dags tänker alla, men grejen är den att ja kan sova fast ja dricker en kaffe nu, det spelar mig ingen roll! Det är så gott att ta en kvälls macka och en kopp kaffe. Det är grejer de mina läsare.
Imorron blir de träning på morgonen, titta alagets träning lite, sen hem äta och gå på marknaden som är i stan för några dagar! Efter de är de hem äta och sen träning igen. ROLIGT!


Bohms framtid..

Bohm min vän berättade igår vad hon ville utbilda sig till. Vi gick och snackade på vägen hem till mig och så kläcker hon de, hon vill bli fotbolls Scote. Alldrig har ja hört henne prata om att hon vill jobba inom någe med Fotbollen. Men vist de kan nog vara ett roligt jobb om man kan någe inom de, eftersom Bohm är ganska så inne i allt vad sport heter så är nog de ett perfet jobb vilken sport hon nu än väljer. För hon är verkligen insatt i sportens värld :) Gör det du vill och känns rätt:) Ja tror det passar dig perfekt!

Men vad ja vill bli har ja nog inte sagt, men ja tror nog alla vet vad ja vill bli! Fotograf, ja ska nog läsa Media nästa år. Saknar faktsitk skollivet lite nu! Men de löser sig då!


Saknar dig skrutt!



Tänk om...

Samma sak idag om ja fick välja 5 saker i mitt liv som ja inte ville ha eller vill ska hända. Så är den första att Jossan inte får en kille som heter Muhamed! Den andra grejen är att ja inte vill vara en tv människa, ja tycker alldeles för mycket om tv! Den tredje är att ja skulle vilja att min E4 ska bort fårn mitt här snart. Den fjärde är att Mimmi inte skulle gått bort förre ja kom hem! Den femte är ingenting, för detta var mycket svårare än fem saker man vill ha i sitt liv, man vill ju ha allt men det går ju inte!

Ja är glad över de ja har och vill igentligen iten ha någe, de är bara för att bli glad för stunden, kärlek gör så att man är glad för livet, Ja får mycket kärlek av min familj och mina vänner! Saknas bara en sak!

Mimmi vi saknar dig... Snart kommer du hem till mamma och pappa igen de känns bra! För vi vet att du inte gillar att inte vara hemma! <3

Lite bilder:



Några Ego bilder på mig, men de gillar vi, eller ?


Tänk om

Om ja fick välja 5 saker i mitt liv som ja skulle vilja göra eller få! Så skulle ja först vilja ha en egenparkerings ruta på vasa vägen 25 b, så ja skulle kunna ha min älskade goffe här! Den andra önskan ja skulle vilja ha är att min familj skulle bo här, så ja skulle kunna umgås mer med mina syskon och lillen som sanrt kommer ut från min älskade syster! Den tredje är att ja skulle vilja vinna i år, men de laget ja tillhör för tillfället <3 Fjärde är att Jossan kommer få en Dotter som ska heta Alice! ( älskar namnet alice ) Det 5 är att ja ska få en bra säsong.

Tänk om man bara skulle kunna önksa sig saker och få de, vad välden skulle bli lättare då! Fast de kanske inte skulle bli lättare utan svårare för alla att välja vad alla skulle vilja ha! Ja länge kan man någ fortsätta så här!


Idag kommer min hjälm och fick se ett litet tjuv titt av pappa och resultatet blev ju sjukt bra, nu längtar ja ju änu mer till Syster kommer ner med den kl 2 :)

Här kommer lite bilder:




Nu börjar bloggandet igen när säsongen dragit igång på riktigt för nu har ja ganska mycket vila mellan 2-5 :)


33 dagar är slut

Hehe, var ju ett tag sen ja skrev som vanligt, har inte ritigt haft tid att göra det här nu när ja varit borta. Har varit fullt med träningar och matcher nästa varje dag! Eller de har de varit!

Ja kan ju börja med att säga att 33 dagar har redan gått och ja åker hem imorron för att komma hem till Linkan igen!
Vi har hunnit med mycket under redan som ja varit med om, började resan i Calgary, sen vidare till Kelowna. I kelowna levde vi de mycket bra, bode i våra egna lägenheter och gjorde våran egen mat på eftermiddagen!
Vi hann med att träna två pass om dagen och sepal två träningsmatcher mot någe kill lag! Sen så åkte vi båt med några killar som bodde i kelowna. Åkte ring och hade de allmänt roligt för några timmar ! Vi hade filmkväll med oss och då kollade vi Män som hatar kvinnor, den är ju ruksigt bra den!
Vi har även hunnit med att göra massa annat roligt som att mysa med Käraste Annie som var min sovkambrat för några nätter, hon gillade att skeda och mysa med mig i hennes sömn ;) hehe men ja kanske inte var med på de lika mycket som henne ;).

Nu är vi i Vancover. Vi har spelat för OS här och det gick väl så där för oss. Vi vann en och förlorade 4 matcher. Mer behöver vi inte nämna. Ja spelade 2 av 5 matcher och är faktiskt nöjd med min insats. Var länge sen de kändes så här bra, så de är ju bra!
Imorron åker vi som sagt hem och ja och Emma, Tina, Grahm och Elin har fått för oss att vi inte ska sova i natt så att vi ska kunna sova på flyget till London. Får se hur detta slutar :)

Här kommer lite bilder från våran underbara resa som ja varit med om. Har haft så sjukt roligt, känns faksitk lite konstigt att lämna alla nu när man varit tillsammans med alla underbrara tjejer så här länge. :S


Eika Frida och ja, här hade vi varit på finmiddag!

Erika, Frida, Emma, Fällman, Annie, Emma E, Pilla och frida inför middagen!

Vi fick finbesök när vi var på besök i stanlypark!

GM Place. Ganska så stor!

Det var allt för idag, skriver när ja kommer hem till Sverige!

 


RSS 2.0