Ingen rubrik

vilodag, hur skönt kan inte de vara ibland. har tränat två till tre pass varje dag denna vecka så idag var de dags för lite vila. Behövligt.
Började dagen med att vakna vid 8 tiden av att grannen spealr mamma mia musik och en unge som skriker konstant, men jag lyckades somna om och vaknade inte förens kl 11, oooops, ja de får man vara värld ibland. Corre och TIna sov här inatt mycket mysigt, men dom låg bara och viskade så jag somnade ganska snabbt :P. China var även här med:) men tiden vi somnade är mycket hemlig ;)  
Vi käkade lite frukost och drog upp på stan en lite stund, jag hittade ett par chinosar mycket fina tycker ja :) vi gick runt ett bra tag och tittade. tills klockan blev för mycket och jag var tungen att åka hem för att fixa mat åt mina kära föräldrar som är här idag :) lagade potatisgratäng med kassler hur gott som helst, och nu tittar mamma och pappa på körslaget och jag är verkligen inte intresserad av det programmet men vad gör man inte för att dom ska vara lite nöjda :P

LHC vann idag mot MODO med 6-1 bra jobbat, måste även säga att Bohm är nog överlycklig idag när Jämting gjorde 1 mål och 2 ass, Måste helt enkelt varit hans dag idag :P

Och nu vann även hanna körslaget och jag måste säga att jag blev överlycklig... NOT.

Imorron är det match mot Brynäs kl 15.30. Längtar måste jag säga, och jag vet att alla gör de, för de kommer bli en bra och spännande match :)



Tycker om att prata med dig,

/ SG


Älskart <3


 


bästa brorsorna


Ni är helt klart bäst <3

Garv.

Gårdagens träning gick ju bara för bra. Fått nya plocken och allt gick som de skulle. Puckarna bara drog sig till plocken och vilka räddningar de blev ( kanske var för att dom skött i plocken men de säger vi inte).
Vi tränade mycket uppspel 5-0 mot mig och vad roligt de var:) Alltid lika roligt att vara själv därimålet, men de behövs tränas på för de kan ju hända även på match, eller? :)

Träningen med Elm gick bra, men jag har såmn träningsverk i benen så jag var trött efter redan 10 minuter käre värd. Ja vi nötte och nötte med denna klubba jag äger och snart så måste de ju sitta hu huvudet, annars så kastar jag klubban och spelar utan. Jaja men vi körde mycket annat och jag måste faksitkt erkänna att jag förorade tävlingen mycket besviken på mig själv. jaja sånt som händer. Men förbannad var ja.

Måste även nämna att vi har skapat en ny lek i omklädninsrummet, jag, holma, bergh och bohm. käre värld vad den är rolig. Man håller på att dö, men va denna lek heter eller vad vi gör de håller vi nog inom "familjen" brorsorna. Måste säga att jag var riktigt nära att spöa holma så hårt, men hon vann lite på tur :P





Bästa brorsorna :) <3

/SG


Ingen rubrik

Gick upp tidigt idag, var tvungen att städa lite. Har dammat överallt dammsugit och torkat golven, gud så fin jag har de nu :) det behövs ibland.
Snart sak jag iväg och träna lite, ska köra en timme med Elm på isen och efter de ska jag jogga lite, måste få bort allt ont i benhinorna från igår så jag joggar i 30 minuter lungt tempo. Sen har vi träning i kväll is och styrka :)

Stämingen var ritktigt bra igår och vi hade så sjukt roligt tillmammans, jäklar vad jag förlorade och jäklar vad jag ska vinna idag :) poker de är king de ;).
vet inte rikgit vad jag ska skriva idag, skreiver sen hur de gick på träningen :)

/ SG


U n d e r b a r t

Har varit utan internet hela veckan eller snarare sen i lördags, och de måste jag erkänna är riktigt jobbigt. Vad ska man likosm göra när man har ledig  tid, kolla film, jo de har jag gjort så de börjar jag tröttna på lite. kollade på två riktigt bra filmer igår, en när jag åt mat och en när jag skulle sova, mysigt.
Träningen igår gick bra, men har förbannat ont i handen, känner inte lillfingret eller rinmgfingret, måste ha träffa riktigt bra, plocken är helt slut hela pålocken hänger inte ihop, så imorron kommer en ny plock till mig, mycket roligt. och jag tror att den kommer hjälpa mig mycket, för den gamla har varit för slap ett bra tag nu. Annars så gick de bra igår. Det viktigaste var att jag vann över Dennis :) Kansek blir en cola där har jag hört.

Just nu för ett tag sen så var jag tvungen att runa till hyresvärden, stopp i avloppet i köket så nu måste jag vänta tills någon kommer och fixar de till mig, luktar pungråtta i hela lägenheten av det.
Men de som gör mig mest glad just nu är att jag har internet och att en ny plock kommer imorron. :)

Men annars så förstår verkligen inte vad problemet är. SORRY för de.

/ SG




Läggan,

Nu är allt klart i läggan, hur snyggt som helst, Mamma och Pappa har varit här nu sen i Tisdags och fixat massa till mig. VI har byggt om min gardrob sen har vi satt upp en fondvög i vardasrummet sen har vi köpt en ny soffa, hur snyggt som helst :)

Här kommer lite blider :)

Jag älskar verkligen att vara i min lägga nu vill inte lämna den, trivs och allt är så fint just nu.
:)


jag har mina idoler på vägen ;)


Imorron blir de kanske att gå på stan en stund eller någe. Jag vet inte, ska i alla fall kanske gå på bio men brudarna i morgon kväll, jag vet inte riktigt med kanske annars så blir de mys hemma hos holmbom :) alltid lika mysigt. och holma sneluggen är väligen snygg ;)
Annars så åker mamma och pappa hem imorron, har varit mysigt att ha er här :) skönt att komma hem till ett hem som är ljust och det luktar god mat :) Mimmi är bara för söt hon, snarkar som en människa gör hon med:P jaja.
Just nu så är jag bara trött och vill bara sova, ska väl bli en tidig kväll :)

På söndag är de match mot AIK borta, roligt ska de verkligen bli :)

/ SG


Gameday,

Match dag idag. Leksand står på andra sidan av plan och jag känner på mig att alla är tagade för att vinna idag :)
Jag hoppas på en bra match med mycket spel fårn våran sida :)

Igår så hjälpte jag Holmbom att flytta, gick riktigt snabbt faktiskt. Var klara vid 8 tiden på kvällen och drog hem till mig och fixade lite mat, gott var de :)Annars så är allt fint. jag skriver efter matchen hur det gick,

/ SG


<<<<<>>>>>>>

Har inte hänt mycket hjälpt Emma och flyttat. Imorron ska vi flytta alla storta sakerna. Nu är de träning is + fys. roligt roligt, efter de blir de nog att åka hem och ta de lungt. Eller så kasnek man drar hem till någon vem vet, kan alltid hända :)

Annars så fattar jag inte varför man ska börja en träning med en övning som igentligen är en övning som man sak ha på en träning efter ca 30 minter, jaja de ska ja ta reda på idag. Och någe mer jag tänkt på varför är folk så stressade när dom kör bli? ta de lungt och kom fra hel i stället. jaja inte mer om detta nu för nu ska ja ta cyklen till hallen föt träning. Och på tal om cyklen, för några dagar sen cyklade jag hem frå Emma och då kommer de en stor polis buss satt säker 5 poliser i den och jag kommer på cyklen utan lyse och skit, jag bara klev av cykeln och började gå, alla poliserna i bussen skrattade bara åt mig och skackade på huvudet, haha jag kan ju lova att jag blev lite rädd för att få böter där :P

/ SG


Målvaktsträning,

Vid 12 tiden var jag på hallen för att träna målvkatsträning vid 1 tiden. Vi tränade ca 1 timme, vi bara nötte och nötte, och till slut sat de, klubba mot puck, kan de vara så svårt att få in i huvudet, ja ganska om man heter Sara Grahn, och alltdig har fattat varför alltid klubban ska vara med, men nu fattar jag verkligen. Jag får med kroppen mycket bättre hela tiden om jag har klubban med mig, jag är liksom mer samlad för att ta alla puckar :) roligt träning var de i alla fall, vann alla tävlingarna så nu är Elm skyldig mig en två liters cola. Tack för de:)
Ska snart dra iväg till hallen igen har bara varit hemma i två timmar för att äta och vila lite, blev potatis mos med falukorv idag. Gott Gott var de. Sen kollade ja top model king är de.

Jaja skriver sen efter träningen, hoppas man kan hinna se lite av matchen i kväll, LHC spelar nemligen mot HV71 :)

/ SG


Tidig morgon,

Efter gårdagens match så förtjänade jag inte att sova länge klockan ringde kl 8, jag hade nämligen tänkt att plåga min kropp lite intervaller ståg på schemat. Det blev ca 20 st så där 1 minuters intervaller, lite små jobbigt så där på morgonen, men jag klarade allt och de är jag nöjd över. Efter löpningen så kollade jag LHC träning, mycket rolig träning dom hade :) Pratade även med Elm och imorron är de målvkaktsträning med honom, Roligt. Efter de åkte jag hem och fixade lite mat, blev Tacos för omväxlingens skulle :P Äter de typ 4 gånger i vekcan :) Sen där vid 2 tiden så råkade jag somna en lite stund till kl 4 :) Alltid lika skönt, och den vilan kände jag att jag hade färtjänat lite :)
Snart är de någe möte med laget om fysen sen ska jag träna med u 16 elit. Roligt. Innan den träningen blir det att hoppa :)

/ SG

Åka lite skidor skulle ju inte sitta fel :)

Sämst.

jag gjorde det jag inte skulle göra, spealde så jävla dåligt. förlåt att jag förstärde matchen tjejer :/

Finns inge mer att säga, hoppas de kommer bättre matcher fårn mig.

/ SG .:/

Roligt

Dagen började med att jag ställde om väkarklockan en timme, vilket inte var så bra, skulle upp och tvätta mina svettiga underställ. Men jag hann i alla fall tvätta dom, men nu hoppas jag bara på att dom sak bli torra tills kl 2 då bussen går i väg till stockholm, för match mot Segeltorp. Roligt. Det tråkiga är att TIna har ont i sin arm/hand och kan ej vara med idag :/ tråkigt för oss. Även roligt att alla är tillbaka i laget nu:) Full trupp och vi har inga skador mer än TIna, men Tina är tillbaka nästa vekca så de är ingen fara :P
Det roligaste är att se Proppen på isen igen, riktigt roligt att du fått tagit på dig grillerna :) Rolgt :)

Nu ska jag iväg till Holmbom och hjälpa henne och packa lite saker till flytten. Holma flyttar¨på lördag till mina kvarter roligt :) Jag känner att jag har skrivit roligt många gånger i denna blogg idag men jag känner att allt är roligt just nu, och på tal om ingenting trämningarna har gått king sen jag kom hem. Nu blir det att ta kärran till holma :)

/ SG


T i l l b a k a y a a a a a

Var ett tag sen jag skrev nu, men har verkligen inte orkat med detta för ett tag, men nu ska jag börja igen. Har i alla fall hänt en del sen sist jag skrev, vi vann MLP cup, vi möte Canada i finalen, och vi vann med 2-1 vilket var underbart att vi vann igen mot dem. Gick riktigt bra för mig den matchen så de är alltid skönt :) Annars så vann vi ju semin mot Ryssland med 5-4 vi gjorde den matchen onödigt nervös, men vi vann:)

Här kommer lite bilder fårn matchen mot Canada.


Annars så är jag tillbaka i Linkan och det måste jag säga är fruktasvärt skönt.  Skönt att komma tillbaka till laget och träna och umgås med dom, underbart.
Så igår så var de träning is och intervaller, sen efter de drog vi hem till Bohm och kollade film och pratade lite :) Mycket trevligt. Idag blir det att kolla LHC - Rögle, roligt att se Rögle de har jag inte gjort i år så de ska bli lite interessant. :) Annars ska jag ta de lungt hemma idag måste fixa lite saker sen blir de säkert några avsnitt på oth säsong 5 :) Mysigt.

/ SG

Tyskland

Just nu befinner jag mig i Tyskland, har internet som bara kan öppna com siderna men på Lisas dator kan man öppna alla sidor, det är lite surt, så derför får jag låna Lisas dator för att skriva lite blogg.

Vi har spelat två matcher, Första matchen mot Schwes vi vann med 5-3 och jag seplade inte alls bra. Med vi vann och de är det som är viktigt. Igår spelade vi mot Tyskland vann även den, 4-1 slutade den matchen. Och de betyder att vi är i semi och ska möta Ryssland om några timmar. Ryssland slåg Finland i deras frösta match vilket betyder att Finland är borta för medalj spel. Om vi vinner så är vi i final mot säkerligen Canada om inte någe rikgit mirakel skulle hända, för Tyskland spealr mot Canada.

Nu måste jag vila lite sen är de mellan mål sen match. ROLIGT :)



/SG

RSS 2.0