MAT

En kort och snabbt inlägg nu :)

Träningen gick mycket bättre nu i på eftermidagen en den i morse, så de var riktigt skönt. Jo med tjena, vi åkte ju  bil till träningen, var kiiing de ju, kul, fast lite varmt och trångt men de var kul. Var Kartläsare åt chaförren Rooth, är riktigt nöjd med mitt arbete, trotts att jag inte kunde röra mig så mycket :P. som sagt träningen gick bra och allt var fint, sen efter de så åkte vi till ett steeek hus, Riktigt god mat, åt en stor kött bitt och pommes :P mmm gott. jaja de var nog allt för idag, sov dags här i US and A, hahah, god natt mina kära, :)

/ SG


Emma and Fällman :)



 


Torsdag 30 Oktober

Klockan kvart i åtta så ringde klockan, lite segt ville sova mer, men de var bara att ta på sig kläderna och gå ner och äta lite frukost. Det belv mackor med sylt och youghurt med flingor. Inte jätte gott men de får duga. Efter frullen var de ett lite möttet om hur vi ska göra mål.
Sen efter mötet så var de dags för träning. Så vi drog iväg i våra snygga van bussar ner till hallen :)
Träningen innehöll mycket skott övningar. Med mycket bra fart och fläkt. För min egen del gick de så där, fortfarande lite seg i kroppen efter gårdagen. Men hoppas de släpper till passet nu i eftermidag. Då vi ska träna i en annan ishall, för att vänja oss vid att åka bil med utrustningen på. den andra ishallen ligger ca 30 minuter från den vi har alla grejer i så, de är en bitt att åka. Fatta vad varmt de kommer bli :) puuhh.
Efter träningen kommer vi får mat pengar för att gå ner på stan och äta egen mat. Skönt de ju att bara få gå ner och äta själv där liksom.

Just nu så sitter jag och Frida här och myser framför datorn, Och snart ni så ska Frida skriva en blogg som ska vara mer än tio rader, tänk de ni, ni bara måste läsa www.fsvedin.blogg.se

Och förövrigt så har min g tanient låssnat, shit hur får man ditt en sån igen :P de ni :)

/ SG


Emma och gänget :)

Onsdag 29 oktober

Efter maten hände det någonting med mig, började må lite illa tänkte liksom inge mer på de. kl belv kvart övar 12 och frida sa att bussen skulle gå då så vi skulle gå ner, men möter Rooth i koridoren och hon säger att bussen skulle gå kl kvart i 1, så vi gick tillbaka till rummet och jag började må riktigt illa, la mig på sängen och tänkte att de skulle gå över men icke sa nicke. Helt plötsligt sa jag till Frida nu tror jag att jag måste spy, springer till toan och spyr upp nästan 3 dagars mat tror ja. Inte de trevligaste jag varit med om, så för mig så belv de ingen träning, :(
Jag la mig i alla fall och sov i två timmar och kollade på tv några timmar till, och nu mår jag som jag brukar, Gerdan tror att jag hade fått i mig någonting som inte min kropp klarade av att ta imott eller någe. jaja jag mår bra nu och de är det viktigaste och de allra viktigaste är att jag får träna imorron :) Det kommer bli kiiing.

Nu blir det att sova kl är ju kvart i 10 här, så det är 5 timmars mellan skillnad. kiiing de ju :)


god natt,

/ SG


Helt utslagen belv ag av spyan:(

USA

Har precis haft ett möte, har berättat hur året ser ut och allt sånt :) Kul, kul.
Resan gick bra, men den var rusigt seg, flygningen var ca 8 timmar, så de gick ju inte på nåra röda direkt. Väl framme i USA så hade vi en bussresa på ca 5 timmar, den resan bestog av nästan 4 timmars sömn :) Efter halva vägen där så stannade vi och år mat Spagetti och köttfärsås, gott tror ja, har inte så mycket samklökar just nu, är lite förkyld. Men de går väl snart över hoppas ja.

Snart har vi träning i en och en halv timme, så vi har lunch nu sen så ska vi dra oss ner till hallen för träning kiiing de ju, lägtar som satur.


Här är det lilla fina rummet. Förövrigt så sov jag jävlulskt skönt i natt :)

/SG

Måndag 27 oktober

Sitter och väntar på att Jossan, George och Mimmi ska komma. Vi ska mysa sönder idag, roligt att ni kommer :) Vi ska ut på utflykt säger inte vart är en hemlis. Ta lite kort och bara mysa, alltid lika roligt.
Imorron åker jag till USA med landslaget, riktigt roligt måste jag säga, är sjukt nervös, bet inte varför men bara är de, men det kommer bli så sjukt kul. Så tåget går 05,07 imorron bitti, fy fan de kommer bli jobbigt bill jag lova. Sen en flygresa på 6-9 timmar är alltid lika spännade, vi får vara med om så  myclet när vi flyger alltid försenad eller stenskotti motorn eller något annat fint. :) Måste nog kolla igen om allt är med, jobbigt nu nu när Mamma inte är här och kollar fall jag har fått med allt, :P men de löser sig nog. 

Ikväll ska jag nog kolla lite på a lags matchen dom mötter hv så de bler en bra match,  ska nog bara kolla två perioder, sen måste jag hem och sova. tidig morgon ju :P.

skriver mer i kväll :)

/ SG


Söndag 26 Oktober

Var ett tag sen jag skrev nu. Har haft dålig fatasi om vad jag ska skriva. Men idag kan jag berätta att vi vann för andra gången denna säsongen. riktigt skönt måste jag säga. Vi började matchen i en jäkla fart och Modo fick inte till mycket alls på mål. Vilket var tur för mig, för när dom kom till skotts så ramlade jag, puuu, tur att bruden sköt utanför eller över kasnke de var, sen när dom skjuter ett skott till så får Emma Holmbom vara extra målvakt till mig den rullade mot målinjen, så idag hade vi eller jag turen med oss. Som sagt vi tar ledningen med både ett och två noll, vilet är ruskigt skönt måste jag säga. Andra perioden börjar vi inte dåligt med inte bra heller, vi får några chanser med de är MODO som är bäst denna period vilket betyder att Modo gör 2-1. Vi drar på oss en utvisning, inte mindre än Tina Enstörm ;) och vad gör vi då. jo vi går inte och sätter 3-1 aaaaaa vad skönt. Period vila och vi går in i tredje med självförtroende, vi gör 4-1 på än gång in i tredje, men inte viker Modo ner sig för de dom gör 4-2 bara efter några sekunder efter vårat mål, vilet reduserar i 4-3, shit nu måste vi vissa att vi vill vinna, och de gjorde vi. Ví vann till slut med 5-3 satte sista pucken i tom bur, puuu tur där brudar, men sjukt bra match. :) Kommer sakna er nu när vi är borta två och en halv vecka.

Matchen igår vill jag inte skriva om. De ända jag kan säga är att vi förlorade med 2-1.


/SG

Fredag 24 oktober

Har varit och tagit lite kort med Virre idag, blev inte många bra kort där inte några fina närbilder men annars blev alt piss :P
Väntar på att Mamma och Pappa ska komma snart, vi ska käka tacos och bara mysa, de är alltid lika mysigt de. Synd att Mimmi var tvungen att vara hemma, de hade varit bäst om hon kom. Saknar den rackars hunden mest av allt tror ja, för med henne så kan jag inte prata med, hon är ju liksom bara där hemma, Med familjen så kan jag ju tala i telefonen varje dag med, men itne hunden, hon bara lever sitt liv där hemma, så söt :)
Förövringt så vet jag inte vad jag ska skriva står stilla hu huvudet. Kan väl säga att vi har match imorron mot MODO, vi ska ta dom jävlarna. Har kännts jätte bra på träningana både för mig och för laget, så vi är på hugget. träningen med Elm igår gjorde så att jag är king, just nu. Det är bra de.

jaja lägger in lite kort från dagens äventyr, för jag vet inte vad jag ska skriva om :P



 



 


Men gud flickan är ju alldeles suddig, Ville hittade men ingen bra skärpa på idag:P


 






 



Det var roligt idag, men inte så många bra kort, :)


/ SG


KORT

Nu blir det foto med Virre, ljungsbor för hela slanten blir de nu :)


Tjingeling, blir kort nu KIIIIING,



 


Torsdag 23 oktober

Tränat mycket idag vill jag lova, först kl 11 så träffade jag Tina och China på gymmet, vi tränade ca en timme, överkropp, alltid lika skönt att träna, kl 1 så var de dags att träna med Elm, det gick verkligen jätte bra idag, gjode precis som han sa och då kan de ju inte gå så mycket mer än fel, gick verkligen Kiiiing, är så sjukt nöjd, så nu geller bara klubba mot puck i mitt huvud, förövrigt så ägde Fanny fiksen ;) Efter träningen så bjöd fanny mig på mat hemma hos henne, hur gulligt som helst, fick spagetti och köttfärsås, typ as länge sen jag åt de sist, säker sen kina, men de är fint. Efter maten var de dags för träning igen, intervaller och is, gick ganska bra de med men ganskla trött i huvudet, och då blir jag så där förrbanad som kan kan bli igen, men Johanna har tålamod med mig och sa jag har två ord till dig som Elm sa att jag skulle säga till dig varje gång de går tungt, TA PUCKEN OCH HA SÅ JÄVLA ROLIGT. och vad gör jag tar åt mig de hon säger och åker till målet och de går bra igen, tack tack allt jag behöver höra. Tråningen får en 6 av 10 men ändå, gick de ganska bra:P nu är jag bara så himmla trött ska kolla på sporten sen ska jag faksitkt sova fint de ju, har massa att fixa imorron, åker ju sanrt :D


/ SG



haha man sak bjuda på sig själv va?:)

Foto


Kort idag här kommer bilder, Kiiiiing.










Nu har jag visat tillräckligt med bilder :) det var roligt att ta kort,

/ SG


A


Förrvirrad, allt går bra just nu, helt sjukt att jag har lite tur, aaa, nu är de kiiing med allt.

/SG

Onsdag 22 Oktober

Nyklippt och snygg har jag blivit nu, håret blev jätte bra, nöjd som en prins är jag, om jag nu vet hur en nöjd prins är :P. Det var fint att vara hemma igår, klippte mig, sen åkte jag till Morfar och Marianne ett litet tag, Marianne fyllde 70 år, Det var jätte roligt att träffa er :) Smörgåstårta fick jag med och det var nog den godaste jag har ätit, brukar faktiskt inte tycka om de, men där var speciel vill jag säga :).

Nu på morgonen har jag varit till Optikern, kollade mina linser och massa och behövde lite mer styrka på mitt vänster öga, så på Fredag så får jag mina nya linser, fint de ju.
belv även att träna med TIna på gymmet imorse, vi körde stations träning och mycket mage och rygg, välbehövligt. haha och sen när jag kom hem skulle jag flytta bilen till dom vanliga parkeringarna, så fick jag jordens kärringstop haha så pinsamt, och precis när jag får de så kommer polisen åkande brevid mig, hur pinsamt är inte de, såg att polisen i bilen små skrattade lite åt mig, haha de var lite roligt de, NOT.
Nu ska jag ta tag i mitt hem och dammsuga och diska, Ikväll är de fotoegrafering, de kommer bli fint de. Hoppas ja.

/ SG


ny frillan,



 


Söndag 19 oktober

Glädje är vad de är just nu, vi vann första matchen för i år i Serien, och fy fan vad glad jag är, ( förlåt Ylva nu svor ja ) finns så mycket att säga men jag är så glad. spelade säkert och lungt idag, men ändå kom 3 puckar in i målet, men är ändå riktigt nöjd med matchen, 93 % fick ja ju så de är väl okej :)
Lagets insats var kung vi jobbade som ett lag idag, sjukt kul att se, vi kan om vi vill brudar, nu ska vi bara fortsätta med detta för jag vet att vi kan bara vi vill, vi är bäst.





Imorron åker jag hem till östansjö ska klippa mig kl 9 på tisdag morgon, kul ju, att göra någe nytt liksom. Ska nog klippa mig lite kortare inte kort utan lkite kort, jaja ni fattar hoppas ja, sen ska jag färga ljusa slinger med bruna slingor så en blandning av ljust och mörkt, hoppas de blir fint. vi har ju kort på onsdag så man msåte ju göra sig fint till de ju ;)
Jag får träffa mimmi mamma och papa hur underbart är inte de liksom, får inte gölöma att jag måste hinna träffa Jossan och George också, måste braa de. om jag hinner schemat är ju ganska fullt, måste bara i Linköping vid halv 6, så de är ganska stressigt. Men jag hoppas jag hinner träffa alla jag vill,

Snart åker jag till USA också, shit är riktigt nervös, vet inte varför bara är de, det ska bli så sjukt kul längtar verkligen, och jag tror det kommer gå jätte bra med, bara jag tror på mig så går allt bra.
Kul jul ju, dag att sova en stnd tror ja, <3 tre påeng brudar fint ju :)

/SG

Gameday

Match idag mot Leksand, 

Finns bara en sak att göra, spika igen, :) jag tror på mig, jag bara känner på mig att vi vinner idag, :)

kvällen igår var hur mysig som helst, vi kollade film och bara mös alltid lika sköt att bara ta de lungt liksom, Det var Corre VIrre och Anna som vad hemma hos mig. Sjukt kul, Corres bästa komentar igår, - Vi är ju fan 70 bast tillsammsns
, hahah du är för söt du ;)

Finns inte så mycket att skriva så här på morgonen mer än att jag är lite trött i ögonen, och att jag knappt fick in lisen i vänster ögat i morse, det är sjukt jobbigt när dem inte vill in. Man måste ha ett jävla tålamod måste jag säga er, men dom är innen nu och det är jävligt skönt vill jag säga;) jaja,

Nu taggar jag för match tjarrrå<3

/ SG 




Fredag 18 Otober

King dag har de varit, tog det lungt på förmidagen sat bara hemma vid tv, och chillade. Ritkgt skönt faktiskt. vid 4 tiden så åkte jag ner till ishallen, skulle kolla när Corre och Virre dömde en tjej match, Örebro var de mot LHC. blev 5-5. Och vet ni vad, vem såg jag inte i Örebros mål om inte Ellen proppellen :) Kiiing, hon hade fortfarande min gammla sher-eood plock, att den fortfarande levde de trode jag verkligen inte:P

Nu sitter jag, virre, corre och anna och kollar på kalle blomqvist. kiiing är de. vi har ätit äpplepaj och bara myst, vi laddar även till tusen för matchen imorron mot Leksand, samling kl 9 så snart ska jag och corre ta och sova :) NOT, vi måste fixa salad också. Kiiing, nu ska jag kolla på film, skriver imorron innan matchen, ha de fint,


/ SG

King corre ;) (orkade inte ladda upp mer bilder ;)
   

;)

Vi sitter och snackar och har det allmänt trevligt, och Corre sitter och berättar hur hon såg upp til Grahn och sitter och förklarar sig, skitkul..... =)

Men vi ska fortsätta att ha trevligt poch snacka, och givetvis ladda för match, för imorrn ska vi va ett lag vi aldrig varit, och gren ska få en guldstjärna, och det ska vi hjälpa dig med gren !


ajustja, fixat ny header till grahn, eller ja hon har fixat dne själv, men jag har lagt upp den =)
// Veronica "virre" "wonka" Johansson ;)

Fredag 17 Oktober

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om känns som jag bara skriver om hockeyn hur jag mår och vad jag har gjort om dagarna, så idag hade jag tänkt att hitta på någe annat att skriva om, men kommer inte på någe roligt. Mer än att de är höst ute, alla löv är borta och jag har inte tagit ett kort på hösten, måste ut imorron och ta lite kort, men bilen är trasig så jag får ta biken eller gå :P mysigt de med ju. Ni ser nu blev det att skriva om mig, bara mig, på denna blogg, men vet inte annars vad jag ska skriva om, de är de stora problemet;)

jaja får väl berätta om min dag, vaknade vi 9, kännde mig lite sugen att dra ner på stan, så de gjorde jag vid 11 tiden. Hittade ett par byxor på Gina, sjukt snygg, men helt vanliga liksom :P. Sen gick jag bara och kollade lite, hittade ingen mer, så då åkte jag till Hemköp och handland lite mat, sen drog jag hem och gjorde lite mat :) Nu sitter jag här och väntar på att åka ner till ishallen och träna :) Roligt, roligt.

Igår tränade jag med Elm, gick riktigt bra, alltid lika roliga pass, han får en att känna sig så bra, han gör så jag tror på mig och att göra de jag är bäst på, jag vet att jag kan få fram de bästa från mig, det kommer, det kommer, de går bara lite segt, bara jag tror på mig själv. Det ska jag jobba fram, varje gång jag gör en bra rädning idag så ska jag beröma mig stenhår, varje gång jag släpper in ett mål så ska ja se de fina räddningarna jag gjorde innan den pucken. Snart är de träning och fy fasan vad bra det kommer gå :)


Gjorde en lite bild förrut :D

/SG

Torsdag 16 Oktober

Har precis kommit hem, sov kvar hos Frida och Emma inatt. Frida och Emma kommer alltid på dom sköna iderna, ska vi göra tårta, kl 9 på kvällen, och dumma som vi är, ja de är klart vi ska göra:) Så jag och China drog hem till dom, käkade tårta och snackade massor då menar jag massor, hemlisar :P
Vi 1 tiden så orkade inte jag och china cykla hem så vi sov kvar :P de var fint. Tack för den kvällen brudar ni är så mysiga ;)

Träning snart, ska ner och träna gym med China, vi ska köra överkropp, efter de så är de hockey gym. blir så där ca 3 pass idag mysigt de ju. För de är hopp i kväll, de kommer att svida i benen kan jag lova er, Men de finns inge roligare än att träna så vad gör man inte för att få lite mjölksyra i benen.

Ikväll är de hopp, sen hoppas jag att man hinner gå in och kolla på LHC - Färjestad, måste bara se mitt lag vinna, FÄRJESTAD, shit vad dom kommer vinna lätt :) Hoppas jag i alla fall,

Tårtan, :)

/ SG

Bil jävel,

Ja, vad händer ?Jag och Frida skulle åka ut och kolla runt lite i tornby, men vad händer ja, bil jäveln startar inte, har inte varit problem med dig på 1 och ett halvt år, men vad händer nu, du startar inte. Blir riktigt besviken på dig nu sixten, du har alldrig bråkat och varför just idag när jag behövde komma ifrån lägenheten. :(  haha.
Frida och Jag fick gå på stan i stället, inte lika roligt som tornby, men jag köpte de jag skulle, ett par finbyxor. Mycket snygga måste jag säga. Men jag ville hitta någe mer med de gjorde jag inte.

Matchen igår då - Igår spelade vi tillsammans allihoppa, men vi har lite promlem fortfarande att göra mål. Bara en pusselbitt kvar och den kommer sanrt falla på plats, Vi förlorade matchen med 2-0, men vi spelde faktiskt stundtals ut segeltorp. Men vi får två skit mål i baken. Och vi gör inte mål :/ surt. Men vi jobbade tillsammans igår och det var de viktigaste. Snart har vi träning och fy fan vad jag ska ta alla skott fårn er ;) ( skämt )

Nu ska jag nog ta cykeln till Frida och Emma orkar inte vara hemma, Trött på denna lägenhet, vill ha någonting att göra om dagarna. Måste hitta på någe. Fotografjobb, ja tack :) jaja de löser sig som pippi säger:P förövrigt kollar på Astrid Lidgrens alla filmer, shit vad bra dom är, kanske lite barnsligt men dom är sjukt bra:P Pippi är bäst,

/ SG



yes jag tog den ;)

Kiiiiing,

Jag minns den matchen jag såg när ni mötte AIK, när du spelade i Örebro. Jag var så jävla frusterad på den där målvakten för att hon tog alla AIKs skott. Det spelade ingen roll hur bra de sköt, hon var alltid i vägen. Ni vann fan den matchen för att ni hade en stjärna i mål, för vad var det för skottstatiskt? 40-10 till AIK? Efter den matchen blev denne målvakt min idol. Vi må kanske spela olika sporter, men vi har samma position och uppgift på plan, och en dag ska jag klara av den uppgiften lika bra som du. Det är inte världens enklaste mål, men man ska ju sikta högt och därför siktar jag mot din nivå.

Spöa skiten ur Segeltorp nu!

/Johanna,

Shit jag får ryssningar av den texten Johanna, tack så mycket. Lägger upp den för att det bar så sjukt bra skrivit, tack igen den får mig att inse att jag verkligen kan, tack. 
 Jag ska se till så vi vinner mot Segeltorp, Alla i vårat lag ska spela med ett jävla hjärta på börstet, alla ska visa vad vi går för, jag vet och alla andra vet nu att vi är så jävla bra tillsammans, Imrron smäller det brudar. JAG ÄR SÅ JÄVLA LADDAD.

Träningen idag var den roligaste på hela året, tack Lisa Proppen, och Hanna för att ni gjorde så att vi tror på oss och att ha roligt tillsammans, Kan inte släppa att det var så sjukt roligt. Måste bara säga vann tävligen dag, Kiiing, det är de viktigaste på träningarna att vinna hela tiden :)

Nu blir det sova, för kl 9 imorron ska jag Bohm och Dennis gå ut och går. LADDA LADDA. VI kommer vinna brudar jag vet de för vi är bäst. <3

Sov gott,

/SG


Du är bäst,

Och du Sara... altt jag sa förut är sant! Du vet att du verkligen kommer att lyckas bara du fortsätter att kämpa. Du är och kommer alltid att vara min idol. Fyra är ingenting. Se framåt istället. Du har redan lyckats och du kommer bli den bästa. (vilket du redan är i mina ögon!) Så lägg det här bakom dig och fortsätt som förut! :) <3 / Sandra Johansson

www.onenbulleparymmen.blogg.se

Tack Sandra du gör så att jag tror på mig själv. Efter samtalet med dig så känndes allt mycket bättre, jag tror på mig själv och imorron ska jag spela för dig, och för att du är bäst. Du kommer alltid vara min bästa vän och de vet du, Du ställer alltid upp när jag har det som tyngst, du är bäst kompis, älskar dig<3


Måndag 12 Oktober

Vad är de vi gör som blir fel? Ska vi jobba hårdare? Ska vi börja kämpa mer? Ska vi skjuta mer? Ska vi styra mer? Ska vi, Ska vi, det är allt vi vet ingen vet vad som är problemet. VI måste finna det lilla problemet som är och hitta känslan att vinna, alla måste tro på varandra. Alla måste jobba för att bli ett lag. Alla måste lyssna på som sägs, alla måste göra allt förr att vi ska vinna. ALLA MÅSTE TILLSAMMANS.
jag lyssnade nyss på en intervju med Samuel Pålsson som spelar i Ducks. Han sa - det Coatchen säger till mig att göra, det göra jag för att laget ska vinna, säger han att jag ska vara framför mål så är jag där. Det är det vi måste göra lyssna för att laget ska kunna vinna. Jag tror verkligen på oss om alla verkligen vill.
Jaja vi har möte sen hoppas de löser sig.

Har fixat mina liser idag, ser mycket bättre, shit ser välden ut så här när man ser bra , fick en lite chock ser allt, ser var det står på vägskylltarna, hoppas jag ser pucken bättre nu också :)
Men just nu var jag tvungen att ta ur dem ett tag för hade så ont i ögonen, och han sa faktikst att jag skulle ta ur dem vid 1 -2 och de gjorde ja :) Nu hoppas jag bara att jag ska få in dom rackarna igen :P ska nog gå bra hoppas ja.

Imorron är det match igen mot Segeltorp, Jag skiter i om vi inte gör ett mål bara vi spelar tillsammas som ett lag då är jag nöjd, för jag vet att vi kan bara vi vill.



/ SG

Tillsammans är vi det bättre laget än något lag i serien, men vi måste bara hitta laget tillsammans,


Lördag 11 Oktober

Tjena, sitter hemma hos systran och george nu, alltid lika roligt, fick värsta presenten av george,kiiing var de, kan tyvärr inte berätta vad det är, hemlis. hahah.

Snart ska jag dra ner och kolla en period på j 20, skoj att se hur "bra" dom är i år. För min del så är jag tr´äningsledig idag, skönt faktiskt, var längesedan nu, i torsdags:P Men väl behövligt, har så sjukt ont i mina ben. vet inte vad jag ska ta mig till, men det blir väl bra någongång hoppas ja.
Imorron är det match mot Brynäs, ingen jävla förlust till nu, shit vad bra jag ska spela, finns inge annat i huvudet.

Nu ska jag mysa med Mimmi, Jossan och George.

/SG

Mimmi,


Idag får jag träffa Mimmi, skoja inte vad glad jag är :)

Fredag 10 oktober

Hostan och snoret har kommit till min kropp nu, känner mig lite hängig och mår inte alls bra idag. Ska snart iväg till apoteket och köpa nässpray och alvidon, då är jag frisk igen.
Ska snart träffa Bohm och Bergh, vi ska äta lunch på Cloetta Center, orkar itne göra mat idag, och det är ju fredag då får man äta ute. 
 
Träning i kväll is och hopp, efter de blir det att ta bilen hem.

/ SG


Torsdag 9 Oktober

Har varit och handlat lite mat, alltid lika roligt. NOT. Nu sitter jag här och inte vet vad jag ska göra. Funderar på att ta cyklen till stan och kolla runt lite, det är alltid lika roligt :) Måste i alla fall till apoteket och kolla efter en salva till örat.
Jag hade hoppas på att åka ut och ta lite kort idag, men känner inge specielt för att göra de idag, och då ska jag inte göra de.
Jaja vi får se vad som händer, i kväll i alla fall ska vi ha piknik, (eller hur man stavar :P) vi ån, neranför Emma och Frida, det kommer bli mysigast i stan :) alla ska ha med sig sitt fika, och alla klär sig efter vädret :) myspyss.

Imorron ska jag dra mig hemåt för en dag, känner  att jag behöver andas lite Östansjö luft för en dag, och bara mysa med min uderbara familj. kommer bli hur mysigt som helst.


Home swet home, älskar mitt hem,



/ SG


 


Aaaa :)

Träningen i kväll gick så där, vann i alla fall tävligarna det var det viktigaste på hela träningen. Självförtroendet kommer tillbaka mer och mer, jag försöker hitta saker i matchen som gör att jag inte ska ta på mig allt. Och det fungerar ganska bra. Hittils har jag hittat ett par mål som jag borde ha haft lite hjälp med, jaja men så är det.

Det gick fint hos optikern förrut, fick beskedet att jag sak få linser, hade mycket dålig syn på mitt vänster öga, så om en vecka ska jag tillbaka och lära mig att få in dom rackarna. Det kommer säkert gå bra :) Men jag är lite nervös över att jag inte kommer få in dem :P

Imorron är vi träningslediga, ska bara ta det lungt. Men först måste jag till vårdcentralen, mitt öra är inte bra och Johanna och Lisa sa att jag var tvungen att kolla upp de. För den som inte  vet så har jag utslag på hela örsnibben, och nu har jag med fått utslag neranför örat, Lisa trode det var svinkoppor, hoppas verkligen inte. Men imorron får jag säkert svaret hoppas inte de är allvarligt.

Nu ska jag försöka sova, är verkligen inte trött men måste vara på vårdcentralen halv 10 för att få en tid. Sov gott alla <3

/ SG


Bara för att Virre tycker denna bilden är så söt. Förövrigt bra jobbat i omklädningsrummet idag, vi är kiiiing :)

Onsdag 8 oktober

Har inte orkat skrivit på några dagar, allt går bara fel då. Just nu så fungerar ingenting för mig, specielt inte hockeyn. Det är de som är så tungt. Vet inte hur jag ska göra för att nå tillbaka, det kommer väl säkert, men tungt just nu. Matchen igår gick sämst vi förlorade med 6-2 mot AIK. Känns som det är mitt fel att vi förlorade, och de är det också, släppte såna skit puckar så det är inte sant, jag vet har höga krav på mig sjäv, men va fan. Finns inga ord.

Det som var roligt igår var fotbollstennisen med Bohm, Dennis och Cluse:)

Nu ska jag iväg och kolla mina ögon, orkar inte med det längre att jag inte ser, Hoppas man får kolla på ängång. För det kanske är så att man måste boka tid, hoppas inte.
Ikväll är det träning är inte alls taggad för att träna. Men de blir väl bra någongång.

Det finns inga ord hur jag känner mig nu,


För övrigt så saknar jag Sandra som jag brukar skriva.
/SG


Söndag 5 oktober

Ja då var vi på väg hem från Ö-vik. Men 1 sketen poäng.

Igår spelade vi ganska bra, lirrade sämst i första och andra, men i tredje spelade vi faktiskt, riktigt bra. gjorde 1-1 till slut och matchen gick till sadden,  3 minuter in i sadden, får dom ett friläge och lägger den under stöten, skit också. surt. Men vi var igentligen inte värda att få någon poäng igentligen. Modo var faksitkt mycket bättre hela matchen, men vi spelade sådär, vi kan så sjukt  mycket bättre.
För mig gick det jätte bra igår. Belv matchen lirrare, och allt gick sjukt bra igår.
Men det var värre idag, spelade sämst. släppte 4 änkla puyckar som jag ska ta. Vi förlorade matchen med 4-1. Kan ju bara säga varför spelar vi inte som vi kan. Vi bevisar ju för oss sjävla i 3 att vi kan spela bra hockey. Men varför vill vi inte spela så hela matchen. Det är de jag inte förstår. vi är så jävla bra om vi bara tror på oss. jaja nu ska ja väl kolla lite One Tree Hill hade jag tänkt.



SG


Tråk

Sitter fortfarande på bussen, börjar bli segt nu. Fick nyss ett fitn sms av Ylva, hon tycker jag svär för mycket på bloggen, så jag ska försöka sluta med de:P eller vad säger du? Att skriva är inte rikgit min starka sida, men ändå coolt at ha en egen blogg. fast igentligen har jag ju denna blogg för att ladda upp lite bilder.

jaja, man har ju inte så mycket att göra, så har kollat igenom datorn ett par gånger nu och hittade massa coola bilder, + att jag fick låna en skiva av lisa med alla bilder fårn Rooths hockey skola, måste bara ladda upp lite bilder så ni får ta en titt :)

För övrigt så har snart Tina svsnitt 5 av One Tree Hill på sin dator, J....... där kom jag på att jag inte skulle skriva någe fullt. så jag fårtsätter här, .--------> shit vad jag ska kolla sönder det avsnittet :) Älskar verkligen One Tree Hill, kingen i ringen.

Lite bilder,


Jag och rebecka,

Sabina och miee,

Rooth, miiie, Fillan och Danni :)

Danni och miiiie,
Lite bilder från rooths, måste säga att de var en sjukt rolig vecka,

Nu tv tjarrå<3


Fredag 3 Oktober

Sitter på bussen till övik. VI har bara 7 timmar kvar nu :) roligt va? :) Piss vad tråkigt deet är att åka buss så länge, har kollat på dom 4 nya avsitten av One Tree Hill, jävlar vad bra dom är :) det måste ni bara se.

Match imorron mot Modo måste erkänna att jag är riktigt nervös, första matchen i rikserien, spännande men nervöst.
Det är bara att köra, Elms ord han sa till mig i torsdags när han ringde, ha så jävla roligt du bara kan och ta den där jävla pucken :) det är de ända jag ska tänka på imorron, inge annat finns i mitt huvud. jag vet att jag kan och ska visa de:)
 
Igår gjorde jag ett inpuls köp, min mobil är helt störd så åkte till ikano huset och köpte en ny. Hade ingen anning vad jag ville ha så jag gick in i affären sa till bergh och lisa den här är snygg den tar ja:) det är så det ska vara .Men den var rikigt bra i alla fall, riktigt nöjd med mitt köp :)  Bra kamera, de är bra de, just de de vart en c902 :)

Nu ska ja kolla runt lite, 


önska mig luycka till imrron :) <3

Sandra Johansson är saknad,

Haha king bild,

Onsdag 1 Oktober

Sandra och jag fixade hennes blogg genom skype idag, det var mycket mysigt, du är så snäll. Saknar dig så sjukt mycket. kolla ine henner, det ser ut som min bara att hon har en annan bild, men skit samma :) -----  www.omenbulleparymmen.blogg.se


Nu blir det att göra mat, och sova en lite stund, träningen är viktigt i kväll dags att börja tagga redan nu :)


<3

RSS 2.0