Räknar dagar !

Ja ni tar ja tag i det här på riktigt ! Nu är jag i Landskrona på Swish och är ledare, mycket roligt måste jag faktikst säga. Många roliga nissar i grupperna ! Roligt att träffa andra spelare från välden över, detta år har vi en målvakt från Thiwan ( stavning ) grym är hon 95 och är typ 140 lång och är sjukt bra i målet !
Ja tränar på som man ska två is och typ 1-2 två fys per dag härnere sjukt nice, idag körde jag USA testet x3 de sög lite i mina lår de vill jag lova !
I kväll är de tuneringsdags, hoppas på en utespelar tröja på :) Skulle vara roligt !
Har inte riktigt haft tid att ta kort än, men ikväll fixar ja de ! Kommer bilder alltså ikväll från Swish.



Jag räknar dagar !


En mini utflykt till Kolmården


Var på en tripp till kolmården igår !


Kungen i kolmården, storsta jag har sätt !


- -

Bilden är tagen i Östansjö med lite dystert tema ! Men jag gillar bilden skarp pga av alla olika motiv som är med i bilden, fint att göra de till svart vit tycker jag !

Dagen  bestod utav regn och regn och åter igen lite regn, menat med att dagen spenderade jag i stora delen på sofan och i regnet för att träna ! Vilken underbar dag. Förövrigt kom världes bästa nyhet idag !


Sol


Solig kvälls promenad !

Solen fortsätter att skina tills jag kom till Liköping där regnet öser ner just nu ! Hoppas på en fin dag imorron med sol och bad !


Ny bloggande - Bildblogg !

Okej nu ligger de till så här, får inte skriva så mycket om vad som händer här, utan kommer vara en blogg med bilder och lite text när jag kommer vara borta! Så vi drar igång redan idag med bilder ! Så vi kan säga att min blogg blir som en bild blogg i forsättningen !


Tog mig en promenad och hittade de att ta på, så ett staket som blir så fint ! Älskar svart vit !


Under midsommar var vi på en trip till Västervik och hälsade på bästa Bohm ! Carro kinen Ekman var med, och sen den sämsta Ewwii ;) !


RSS 2.0