Måndag

Jo nu måste ja dra igång med denna blogg ett tag. Det är ju VM nu och då har jag ju ett bra tillfälle att skriva lite.

Vi befiner oss just nu i Uppsala. Uppsala ä´r Sveriges fjärde största stad, inte hade ja en anning om de! Vi tränar två pass om dagen plus att vi har kört fys som man fick väldans ont i höfterna av, men de är så gott som borta nu.
Träningara går prima, formen känns jätte bra och de är ju alltid kul, Någe mindre roligt var att Kim skadade knär idag igen, stackaren. Tycker synd om henne.
Ikväll är de dags för träningsmatch mot Almtunas 93. Så då är de bara kötta :)

/ S a r a


Emma försöker göra mål på mig, men lyckades inte denna gång. :)


veckan

Jo vars, veckorna går snabbt men säkert. Har ju redan kommit till den dagen man ska fara i väg på VM läger, shit så roligt de ska bli.
Jo men veckan har bara gått för snabbt. Har tränat tidiga mornar varje dag, fick vara med hg 1,2,3 :orna. ja och ja måste ju säga att ja var och köpte några korvar när 3:orna hade hg :P jaja men de är ju sånt man får vara med på :) Men annars så har träningarna gått jätte bra, var verkligen snällt av alla tränare som låtit mig träna med dom, Fick ju även vara med hela veckan med bj och träna på kvällarna, och dom tränade ja även med förra veckan :) Ja och roligt har de varit okså :)

Ja de har ju även varit en Bruuuch vecka, har hängt med mina köra bruuuchor Bohm och Holmbom. I måndags så somnade ja och holma på Bohms soffa och sov där över natten, de var ju mycket mysigt :)
I tisdags så spelade ja och Bohm Bedminton och ja ägde så hårt :) Nae men Bohm var kingen :) Sen blev de att hänga med både Holma och Bohm för att kolla på bio :) Den var ju king. Den där shoping filmen, och den var ju kingen verkligen.
I onsdags så hängde vi tre lite till var ute på thornby och käkade lite mat :) Tränade med bj och sen tog ja själv bussen till Thornby riktigt nöjd är ja över de :)
Sen igår så hängde vi lite till och käkade korv och kollade på hockey, det var ju riktigt nice :) Nyp 5 korvar fick ja i mig, och oj oj oj vad vi åt alla :D Det var ju hockey och man käkar ju korv på hocky matcher :D

Men veckan har varit king och det har verkligen vara king att hänga med er sista vekcan innan jag åkte :) Ni är helt klart bäst <3

Och måste ju säga GRATTIS BOHM PÅ DIN 23 ÅRS DAG :) Roligt <3 synd att du inte fick din present igår :P men den kommer när ja kommer hem :)<3

Ne nu måste ja sova lite, sitter ju på tåget och ja mår lite illa av att åka baklänges.
Fast ja måste säga en sak först haha, i natt hade min psyk granne ett bråk med någon igen, jag fick då panik av detta och gick tog på mig kläderna och la en lapp i hennes brevinkast , ja vet fegt, men de lät som att hon var full igen och då vågade ja inte. Men i alla fall de blev tyst och ja kunde somna om ) hehe respekt pver de :)

skreiver med i kväll,

/ S a r a <3


Det är nu de gäller att vara på tå :) och att ja ska lyckas!

Kaffe,

Hemma för en stund. Vila upp mig och göra de ja känner för, så ser helgen ut :)

Var en sväng till Morfar och Marianne och fikade lite. Gott med Kaffe ju. Haha Marianne blev lite chockade när ja sa att ja ville ha kaffe, Vist har man blivit lite vuxen nu :) Gott gott. Annars så har ja inte gjort så mycket bara tagit de lungt. Varit och solat och ja trode helt säkert ja skulle dö. det var såä sjukt varmt de var helt sjukt. Men som ni märker så överlevde ja men inte mer än så :P har nog bränt mig lite som ja gjorde sist :)

Nu kollar ja och pappa hockey på 5 an, och sen ska ja ut och ta lite kort på mimmi :)

/ S a r a

Längtar

Veckan som gått!

Ja mycket har hänt sen jag skrev sist. Vi åkte ur och sen kom de fina beskedet :)

Vi börjar med kvarten, åkte ur mot Brynäs, vi spelade så sjukt bra i onsdags och sen så hände någe som inte fick hända. Vi spelade itne bra och förlorade dom två sista matchenra.
Men någe ja tar med mig fårn detta är att en talang föds inte i medvind utan i motvind för att kämpa sig fram. Och de är precis vad jag gör nu, kämpar för fullt för att hitta rätta formen och den kommer med stormsteg, Känns bätre och bättre för varje träning och shit vad vi kör på nu ja och Elm, tränar nästa varje dag, och de känns faktiskt riktigt bra, förutom idag på squsen blev så lack att jag sket i de till slut så sista matchen fick ja stryk med 11-0, jaja sånt händer :)

Beskedet kom på hockeykväll, vad är de han säger Sara Grahn är första målvakt i VM, detta kan inte vara sant. Bajs så glad jag belv, men sjuk nervös. Men de kommer nog lösa sig :) Bara att jag inte tänker för mycket så kommer de gå vägen de kan ja lova.
Sjukt glad är ja i alla fall :) Kunde inte ha blivit ett bättre slut på denna säsongen.

Kollade även matchen mellan LHC - SAIK och vad händer dom blir utslagna och de är inte roligt allt, det blir tomhet gånger 2 och allt känns piss när man tänker på lhc, stackare, dom skulle ju vinna sm guld :( Men så blev de inte i år. Så en sak vet ja nästa år kan bara bli bättre, mycket bättre.

Micke Kämpe är min idol !

/ S a r a


Förövrigt så vann brynäs över J 20, och då är j 20 lhc utslagna :/ surt.


Torsdag - Vilodag

Gud vad dagarna kan gå sakta ibland. Vaknade av att Tina skickade sms och sa att hon inte kunde träna, för hon skulle till vc ( vårdcentralen ). Men det var en jäkla tur att hon skicade de smset, för se ringde elm, det hade varit lite pisamt och svarat nyvaken så de tackar ja för :P Ja de blev inge träning med Elm, jag känner mig inte rikgit bra och han tyckte jag skulle vila så jag är pigg på Lördag. Men vi ska köra imorron innan vi åker till Brynäs :)
Sen sp fixade jag massa här hemma tvättade, städade och diskade de som skulles, var även till MAXI och köpte de som jag behövde.

Shit jag solade idag med TIna vid 1 tiden, solade kanske lite för länge för jag har bärnt mig totalt i ansiktet :P haha ser ut som en kräfta men de är fint. Efter de åkte jag och TIna hem till Holma för att mysa lite. Vi åt kladkaka som Holma själv hade gjort duktigt du är :) Och god var den :)

jag kan fortfarande inte släppa de som hände igår, helt sjukt undrabart var de. Men nu har vi känt klart på den här karamellen och laddar för matchen på Lördag !! Sjukt laddad är ja i alla fall och alla andra med tror ja !

Snart ska jag dra mig ner till hallen för att kolla när LHC slår SAIK. De blir nog ett gäng som är där nere så de blir roligt :) Sen efter matchen händer de säkert någe roligt, men vet alldrig vad som kan hända med detta gäng :) <3

/ S a r a


HOCKEY <3


Onsdag - Match - M K :)

Asså helt sjukt vilket stämmning de är i laget, vi gjorde de tillsammans idag och jävlar vad roligt vi har tillsammans då. Finns bara en sak att säga vilja slår klass. Och de stämmer för jävlar vad vi kämpade hela matchen idag och vi peppade varandra till tusen. Ja gör vi så jämt då kommer vi, jag säger inge mer där;)
Finns bara ett namn jag kan nämna för detta M Kempe. Tack Så jävla värt att du kom och shit var du ändrade laget till som possitivt på bara en timmer, helt sjuk människa är du och jag är så sjukr glad att du kom :) Nu gör vi detta tillsammsn resten av säsongen och kämpar oss vidare för jag vet att vi har mer att hämta i kroppen :)
Tack Brudar för en bra match <3

/ S a r a + L a g e t  :)

Måndag - Träning

Har varit och hämtat mig dator, den har varit på lagning ett tag, fel på laddningen i den var de, men nu är de fixat :)

Var även ner i hallen idag, som jag sa igår, sprang i 20 minuter för att komma igång och de var rikigt skönt att springa så länge, Sen hoppade jag i stället för att köra på gymet. Det var också riktigt skönt. Efter de var de dags att kolla a lagets träning, dom körde mycket med fart idag, eftersom dom har match idag :) Den vinner ni lätt :P
Ja som ni märker har jag inet mycket att säga, skriver sen :P

/ S a r a


Jag längtar så sjukt mycket .

Söndag - Kläder

Ja idag åkte vi på utflykt, vi hann både med att åka vilse i skogen och att shoppa massa kläder. Ja vi åkte ju till Vingåker. VI kände att vi ville göra någe annat och då kom jag på iden att vi kunde åka ditt, för vi har pratat om de väldigt länge. Det var mycket roligt i alla fall, hittade kanske lite för mycket, ett par jeans, tre t-shirtar, ett par skor och två trosor :) Ja de kanske blev lite mycket med det är man värd ibland:P det brukar jag säga med jaja:P

Imorron blir det att träna på morgonen ska köra ben styrka. Måste komma igång med benen lite nu, så jag ska köra ben sen så ska ja ut och springa lite. Korta intervaller. Sen så måste man kolla a lags träningen, för där ska jag även träffa Elm för att få ett par böker att läsa igenom, Det blir nog bra :) men jag är ju så fast i min bok nu så de kommer bli svårt att släppa den framför en mentalträningsbok, men de måste jag läsa så de ska ja prioitera först :)
Sen blir de hem och fixa mat och sen så är de träning igen, is och någe mer vet inte vad än :)

Blev även Brynäs vi möter i Kvarten. Det blir ju hur roligt som helst. Jag vet att jag kan mot dem bara visa upp de nu, jag vet att jag kan, jag är bäst, de orden finns bara i mitt huvud nu. Och jag ska visa de :)

/ S a r a


Ja Bohm testade nog sveriges största/längsta Converskor ! :)

Lördag - Gameday

27 sekunder, det var riktigt surt de, det vill jag påstå :P haha ja men vad gör man inte för att andra laget ska bli lite glada :)
Vi gjorde väl inte våran bästa match, men vi vann med 4-1 och de var vekrligen skönt så nu är vi i kvartsfinal, och morstånd får vi veta imorron, spännande.

Men imorron blir det Vingåker för att shoppa lite. Det är Jag, Tina, Filippa, Bohm och China som ska åka :) Roligt att göra någe annat än bara hockey. Roligt att komma ifårn Linköping några timmar :) Men jag måste säga att jag skulle vilja träna is imorron, men de har jag inte tillgång till  :S. Men vi har ju träning på måndag :) och då ska jag även kolla lite på a lagets träning som vanligt :P, Det finns nog inge bättre sysälsättning, det är både roligt och tiden går så sjukt fort :)
Nu blir de att läsa i min nya bok :)

/ S a r a


Fredag

Dåligt, dåligt jag vet, jag fick ju ett utbrått här sist som jag kanske inte skulle ha fått, ber om förlåtelse för de.

Veckan har i alla fall varit mycket bra, tränat på riktigt hårt, spelat match som jag inte spelade, haft samtal, spelat sqush och haft tränings verk i skinkorna.

Träningarna, haft mycket is den här veckan, mycket bra fart på träningarna med laget, riktigt bra fart. haft målvakts is men Elm. VIlket gick jätte bra, träffade även på Christian Engstrand där, lhc tredje målvakt. rikgit trevlig var han :) Roligt ju.
Isen i alla fall vi nöte mycket efter isen, men jag har ett problem, måste få in klubba mot  puck :) men de kommer sanrt.

Matchen i Onsdags gick bra för oss, vi spelade i stort sätt ut dom och vi gjorde ett par mål, vi vann med 7-1. Och det som var så skönt med denna match var att jag inte spelade, jag var i båset med mina kära lagkambrater och jag måste erkänna att de var rikgit skönt för en gång skull att inte ha tyngden på mina axlar att de bli mål. Så de var jätte skönt att peppa laget därifårn :) Lyndel gjorde en jätte bra match, synd att du inte fick hålla nollan.

Samtalet, hade jag med Elm vi pratade om livet och hockeyn, allt möjligt skönt att prata med någon som förstår sig på allt, eftersom han själv har varit målvkat så fattar han hur jag har de, men känns jätte bra nu. träningarna har rullat på bra och jag känner mig i bra form nu :) mitt huvud är starkt nu, för jag tror på mig själv till 110% jag vet att jag kan.

Sqush, ja de spelade jag i tisdags, och jäklar vilken träningsvärk jag fick shit skinkorna mådde inte bra efter de passet. Men jag fick jobba hårt för varje boll men jag klarade mitt mål att ta 5 bollar i varje match och de gjorde jag, Elm är nog lite för bra för mig, men någon dag kanske jag kan ta honom :)

Men idag så fixade vi lite bilder, vi ska vara med i en Convers tävlig och vi ska vinna så hårt, tävligen går ut på att ta kort på converskorna och skicka in dem, och självklart ville Jag, Holma, Tina och Corre vara med. Så idag stack vi ner till ån och fotade lite, Här kommer resultatet :)




Vi kommer vinna så lätt :) Hoppas ja ;P

/ S a r a


RSS 2.0