30 oktober.

Nyss klar med Millas lägenhet, bara lite små saker kvar. Vi har nemligen tapetserat om hennes nya lägenhet, belv faktiskt riktgt bra. Ska ta några bilder imorron så får ni se hur snyggt de blev :)
Idag åker ja till stockholm, samling med landslaget, är riktigt nervös faktistk, ska bli grymt roligt. Men kommer saknar laget och Gävle. Men de är ju bara två veckors utföykt till andra sidan av välden. Vi ska till Usa och sedan vidare till canada, i usa ska vi ha tränings läger och en träningsmatch mot usa, sedan bär de av mot canada för en 4 nations tunering mot canada usa och finland.. grymt!
Nu måste ja bli bättre på att blogga och att nu är de dags för att sova. Hörs då!

24 oktober.

Två månader kvar till julafton. Två månader kvar till ja är hemma igen. Men två underbara hockey månader. Ja älskar mitt liv.
Tog lite kort igår, tänkte om ni ville se några.

22 oktober.

Feber, ont i halsen :/ Sa efter matchen mot leksand att imorron kommer ja ha feber, och de fick ja. Tog bilen och åkte hem till östansjö igår för att vi hade ledigt hela helgen.. skönt att bara mysa med familjen, kan behövas ibland.
Tatuerade mig ju igår. resultatet. Riktigt nöjd :)
Myser med Hugo.

utmaning.

Rolig utmaning,

4 tvprogram:
- Gossip Girl
- One Tree Hill
- Prison break
- Ensam mamma söker

4 saker jag gjort idag:
- Tvättat
- Ätit två rost mackor 
- Smsat med Jossan och Hugo 
- Borstat tänderna 

4 saker jag längtar efter:
- Julen (För att den är så mysig!)
- Tills jag torsdag, tattoo 
- Till vi spelar match
- Sommaren

4 saker på önskelistan:
- Nytt objektiv till kameran
- Ny vinterskor 
- En kock 
- En kompis ;) 

4 saker jag avskyr:
- Folk som inte talar sanning.
- Storla läskiga hundar. 
- Lax. 
- Allmänt äckliga människor

4 saker jag tycker om att göra:
- Träna 
- Spela match
- Titta på boxar
- Umgås med vänner och familj

4 saker jag ätit idag:
- Två rost mackor
- Ett stort glas mjölk 
- Tandkräm
- ?

Jag utmanar:
- Dom som vil

18 oktober.

Har tvättat. Tvättat kl 7 på morgonen kan inte vara de roligaste man gör. Men de behövdes och nu har ja ny tvättat :) skönt.
Ja ska bege mig ut mot en morgon promenad, riktgt tråkigt väder så ja längtar inte, men skönt är de när man kommer hem. Efter promenaden hade ja tänkt mig att gå ner till hallen och köra lite styrka. Blir en skön och aktiv dag idag. Två is träningar ikväll bj och laget, mys på de.
Hörs senare för nu måste ja ut.
Fick en välkommen skylt när ja fyllde år. fint.

-14,46

Har städat hela lägenheten, ja hade ju ett bageri, frisörsalong och resturang här igår. Vi han fan med allt här igår, så idag var ja bara tungen att storstäda hela lägenheten, de var pärlskocker överallt, och på tal om HÅR, vart ja en kollade så låg de hår överallt, panik när ja kom hem från morgon promenaden så trog ja igår. riktgt skönt nu när de är klart.
Lite bilder från resten av lägenheten.
Lite bilder hur ja bor. Hörs då!

-16,00

Nu har vi bakat klart, har ju gått hur bra som helt, var faktiskt riktigt roligt! belv kanske en 60 bullar. Vi gjorde även hallongrottor. dom blev ju faktiskt också riktigt goda.
Lite bilder fårn dagen, njut.

-09,18

Varit en mycket lugn vecka. Mycket träning har de dock blivit. Måndags var de faktiskt vila, grymt skönt efter en helg med två matcher. Tisdag var de fyra pass hockeygym på morgonen med målvaktsträning sen var de hopp och bålstabilitet med p-e. På kvällen var de is med laget och cykelintervallen. Var grymt skönt att få köra ur benen. De gick ändå ganska bra med tanke på att ja hade kört tre pass innan de.
Igår morse var de hockey gym fast de inte var de. så ja satt på isen i 40 minuter sen gick ja av för de kom inga, ja de var roligt. Ja körde i alla fall skridskor, och åkte och sköt lite, de kan ju vara bra de med ibland! På kvällen blev de is med laget och styrka!
Idag så ska ja Milla och Julia baka bullar :) Vi ska vara här hemma, och ja tror de kommer ta grymt lång tid med min stora ugn! haha, ja har bara en två spis så de kommer bara gå in ca 10 bullar åt gången, ja tiden kommer att rulla på idag i alla fall. Vi ska göraa hallon grottor också, får se hur de blir, tror att Julia kommer att styra upp de hela, grymt att hon ska vara med!
Annars så är vi tränings lediga idag för mediacuben är inte klar än. Jävla va tid de tar! men stor och snyggt blir de.
Hörs då!

Tre nya poäng.

 

Brynäs IF – Linköpings HC: 6-2 (3-0, 2-2. 1-0)
Skott: 24-35 (14-10, 4-13, 6-12)

Första perioden
7.16 1-0 Angelica Lorsell SH1
17.43 2-0 Julia Sidblad (Angelica Lorsell) EQ
19.01 3-0 Angelica Lorsell (Lina Bäcklin) PP1

Vi startar matchen lite darrigt och tar många felaktiga beslut. Vi jobbar oss tillbaka till det enkla spelet, med bra passningar och hög fart på skridskorna. I spel fyra mot fem stjäl Angelica Lorsell pucken från Linköpings back, fintar bort deras andra back och lägger iskallt pucken mellan målvaktens ben, 1-0. Julia Sidblad ökar sedan på ledningen till 2-0 genom en hård backhand också denna gång mellan målvaktens ben. Angelica Lorsell gör sedan 3-0 i powerplay.

Andra perioden

21.01 4-0 Karin Johansson (Jennifer Törnhult, Angelica Östlund) EQ
28.02 4-1 Anna Rydberg (Denise Altmann, Emma Holmbom) EQ
28.22 5-1 Angelica Lorsell EQ
29.43 5-2 Jennie Asserholt (Kristina Vikdahl) PP1

Andra perioden startar i ett lika bra tempo som den första avslutades. Redan efter 1.01 in i perioden gör lagkapten Karin Johansson 4-0 på en retur efter att Angelica Östlund åkt sig fri men blivit fälld i skottögonblicket. 8.02 in i perioden reducerar Linköping till 4-1 efter att vi inte lyckats få ut pucken ur egen zon. Återigen visar Angelica Lorsell underbar vilja och puckbehandling när hon sätter 5-1 endast 19 sekunder senare. I nästkommande boxplay utnyttjar Linköping ett av våra misstag och kan göra 5-2.

Tredje perioden

54.42 6-2 Johanna Malmström EQ

Inför tredje perioden har vi pratat om att spela enkelt och bevaka vår ledning utan att backa hem och det är exakt det vi gör. Vi spelar smart och gör inga onödiga misstag. Linköping tar ut målvakten i jakten på en reducering men lyckas inte. Istället kan Johanna Malmström sätta slutresultatet 6-2 i öppen bur.

Ledarna vill utmärka de tre kaptenerna Karin Johansson, Joa Elfsberg och Angelica Östlund som visar vägen genom kloka beslut och en enorm vilja på isen. Extra beröm även till tremålsskytten och matchens bästa spelare Angelica Lorsell samt en storspelande Sara Grahn i målet.

Text från www.brynas.se

 

 


- Härligt brudar.

Har varit världens bästa helg. Vi vann 2 matcher av 2.
Igår spelde vi mot Segeltorp. Vi spelade så där men fick ändå med oss 3 poäng. Vi vann med 4-2 efter att ha tappat en 2-0 ledning till 2-2. Vi jobbade som ett lag och fixade in 2 mål på sisodär några minuter, underbar seger.
Idag så spelade vi mot Linköping. Var mycket känslor i den matchen för min del eftersom de var mitt gamla lag som kom och spelade, men en sak vet ja. Och ja kunde inte ha gjort de bättre en att bytta till Brynäs, för ja saknade de inte ett dugg när ja såg den vita lejon tröjan. Vi gjorde en sån jävla bra första period. (förlåt för språket) men vi spelade verkligen bra i första perioden och gick med en 3-0 ledning efter att Angelica stjärnan Lorsell gjort årets snyggaste mål, och en snygg styrning, Även Julia satte ett mål :)
Andra perioden var så där och vi går till vila med 2-2. 5-2 på tavlan inför tredje och sista perioden. Vi spelar vårat spel och vi får lhc att ta ut målvakten och Johanna Malmström sätter 6-2 i öppen bur, Underbart. Vinner matchen med 6-2 och vi är bättre än Linköping.
Sammanfattar denna helg som mycket lyckad. :)
Nu i  kväll har ja och Emma varit ute och tagit kort, blev en de grymma kort. Härliga färger de är ute nu så man måste ta vara på tiden när de är så fint ute. Nu har vi ätit tacos och väntar på att en film ska börja på tv, så är denna dag över :)
Ny vecka med nya träningar låter underbart va!
Hörs då!

-09,37

Idag är en sån här tråkig regning höst dag. De Öser ner regn och lövena är mer än gula nu, snart är de vinter. Vilket känns så där va!
Ja har i alla fall tvättat all tvätt idag, har tydligen ringt Emma E 10 över 6 imorse också, vilket ja måste ha missat ;)
Idag kommer dagen bestå av vilo dag, Häng med Milla hoppas ja och middag ikväll med laget och kolla Aik - Brynäs på olerys. Ska bli riktigt roligt!
Nu blir de bara en helt vanlig vilo dag med massa slapp! Hörs då!

-12,25

Dagen började med att ja vaknade till klocka och kände att ja verkligen inte ville gå upp. Drog mig i alla fall upp ur sängen och slängde på mig kläder för att senare dra mig mot hallen för att ha möte om attityd med HG.
Trode så klart att de var ett ispass också, men de var vila fårn de idag och de var behövligt, ikväll så tränar ja bubbelt, först med bj sen med laget.
De som händer nu, händer nu. De som kommer sen kommer sen, en sak i taget så blir allt bra.

- 22,40

Har varit en mycket skön dag, har haft saker att göra hela dagen. Började med ett hg pass med gr. 1 gick så där idag och de fick ja höra av mister PE. Bra att han säger till för de behövdes. Blev bättre mot slutet i alla fall!
Dagen fortsatte med en lunch för 16 kr på ikea, måste ju vara den bästa luchen att få tag i. Vi gick på ikea kollade runt lite på valbo och åkte hem igen. Väl hemma hann ja bara innanför dörren att äta och sen dra ner mig mot hallen för ett ispass och kolla a-laget, som äntligen vann. Grym start!
Nu sitter ja och milla och kollar på Prison Break som är så sjukt bra. Ja har dock kollat klart allt förutom de sista avsnittet för att spara dom så att ja och milla kan kolla de tillsammans, så nu får ja kolla om alla avsnittena igen bara för att ja kollade när milla inte var här, ja, ja får helt enkelt skylla mig själv!
Imorron bitti blir de möte och teori, sen måste ja ta och städa här, familjen kommer på fredag!

- 23,46

Ligger i sängen och måste verkligen sova, HG börjar kl 8 imorron bitti och ja är verkligen inte trött. Kom precis hem från bion. Var faktiskt riktigt bra, några i laget hade sett den igår och sa att de verkligen inte var bra, men ja tycker tvärt om den var bra och man fick verkligen någonting att tänka på när de gäller livet.
Nu blir de natta. Sov gott.
Imorron kommer de en ny header, denna var bara på skoj skull och nu börjar ja fatta mig på ph bra. Så nu ska ja bara lära mig hur man gör om hela bloggen.

- 20,15

En uppdate innan ja drar mig mot bio salongen för att se en film med julia roberts. lyckan, kärleken och meningen med livet ska vi kolla på. Får se hur de är. Alltid lika mysigt att titta på bio!
Här kommer en bild från hallen, Njut.

- Gävle

Om start gånger 1000. Men nu drar de igång på allvar, ska ha någe att göra om dagarna när ja inte tränar.
Börjar med att visa hur livet leker i lägenheten. Börjar med Sovrummet !

RSS 2.0