Varmt.

Är de inte hur varmt som helst ute, man ska inte klaga men de skulle ju inte skada om de kunde åska någon gång.
Igår hade ja helt enkelt en inne dag, de var inte bra väder men de var fruktansvärt varmt, så ja bestämde mig för att vara inne på mitt rum och fixade massa, rensade några lådor, fixade ett par flytt lådor som ska med till Gävle, bara två veckor kvar till ja flyttar upp, riktigt nice.
Idag ska ja och pappa fixa i ordning mig soffa som är lite trasig, blev ju en del bråk med bohm i den i Linköping så den var lite spruken sa pappa. Ja vi får se fall de går att fixa. Någe mer roligt ja ska göra idag är att springa 8 km, alltid lika roligt. sen blir de så klart sola och bada i polen.
Kelowna, underbart.
Nu blir de springa.
Ses ikväll...

Ny resa, nya utmaningar.

Ja hade tänkt att dra igång med detta. Ja ska göra en ny start i mitt liv och tänkte att ni kanske vill vara med en bitt på vägen.
Den 29 Juli går får flytt lasset mot Gävle, för spel med Brynäs. Ja har skrivit på ett två års kontrakt för Brynäs och ser verkligen fram imott en ny start i karriären!
Just nu så jobbar ja och slitetr om dagarna på elektroskandia, min bror fixade ett 8 v sommarjobb, ja kör truck hela dagarna och de är verkligen ap kul, så under hela sommaren så bor ja hemma hos mamma och pappa vilket är helt underbart. Men ja längtar någe fruktansvärt att flytta. Har varit mycket skönt att umgås med familjen vilket ja inte har gjort dom senaste två åren.
Vi har ju fått på ökning i familjen också då syster Josefin fick sin lilla Hugo den 13 februari. Gofisen min!
Älskade Hugo.

Ses imorron..

RSS 2.0