Tisdag 30 september

Jag har alldrig varit med om någe jobbigare, Det rök i grillerna efter träningen, stålen är slut och vi åker på plasten. :)
Vi körde skridskor i 60 minuter, jag skojar inte i 60 minuter. Idioten efter idioten efter idioten, jag trode jag skulle dö.Spyan hängde i halsen, redan efter en halvtimme, och till slut så kom spyan upp, och fy fan vad skönt de var att bara spy av trötthet. Men inte gav jag upp för de, spyde en gång åkte idioten nästa vända, spyde nästa vända och körde nästa.
Sen var träningen slut, vi klarade de brudar så jävla bra jobbat, riktigt bra, ni ser vi till att köra stenhårt imorron med :)
Förövrigt så känner jag inte mina ben just nu, dom är som ett par korvar som bara sitter på min överkropp har så ont i dem så jag kommer knappt ner till tvättstuggan för att tvätta mina träningskläder. Det är helt sjukt att man kan ha så ont i dem.

Jaja snart kommer Bergh, Bohm och Dennis vi ska lirra lite poker idag och ta det lugnt. laga lite mat och chilla alltid liak mysigt.


Brudar klarar vi av att köra griller i 60 minuter så klarar vi fan av vad som helst, vi ska lyckas som lag. Det vet jag att vi kan bara vi vill,


Måndag 29 september

Idag har Jag, Frida och Emma varit och handlat mat. Men först tog vi en fika så vi skulle orka med att shoppa mycket mat, det blev handling på Willys. Det är bra mat med bra pris :) MAXI är för sort och det är faktiskt mycket dyrare än Willys.
Efter Handlingen så åkte jag hem och lagade mat. gott gott i gott gott. Det blev potatis med köttbullar. Sen har jag bara legat på soffan och sovit och kollat på tv, det brhövs ibland.
Nu ska jag ner och träna två pass, det blir löpning och is :)

Se yaaa <3


Slapp dag idag behövdes,


 


SÖNDAG 28 SEPTEMBER

Började dagen med att träna en timme och tretiominuter, tråkigaste träningen på länge. Var liksom inga roliga övningar eller nått, bara tråk, så är det ibland bara gilla läget. Efter träningen så drog jag och Bohm och käkade. blev lasange, riktgit gott., måste jag säga.

Sen efter maten drog jag hem och stadade lägenheten. Gud vad tråkigt det är, men vad skönt de är när det är klart och man bara kan lägga sig i soffan och degga som en smörig bulle. ;) backade några chokladbollar till mig, för att jag var så dukitg och städade :)


Det får räcka tarråå<3


Lördag 27 September

Igår spelade vi match mot Segeltorp.
Vi började matchen katastrof, Första preioden gjorde vi ingenting rätt och fick inte till vårat sepla för fem öre. Så Försat perioden slutatde 2-0 till Segeltorp, och dom vann skotten med hela 25-8 i första. 
I andra perioden rycker vi upp oss mycket, men är låmngt ifrån vad vi kan. Denna period får vi till några powerplay som är riktigt farliga, men kyobe i målet hade mycket tur denna dagen. Och räddade alla puckar denna perioden med, jag hade det gansak svetigt med, Och skotte slutade 18-11 period 2.
Tredje perioden, börjar segeltorp bäst, får trycker på oss och skapar många chanser, Men efter 10 spelade minuter börjar vi spela som ett lag och får till mer och mer, Iveta får pucken på blå och sjukter ett slageskott, rakt upp i kryssen, dagens höjdpungt vill jag lova. Matchen slutar förövrigt 2-1 till Segeltorp. Men jag måste säga att vi kan vinna om vi sepalr som vi gjorde i tredje, + om vi har alla skadade med också. 
Måste säga att ajg är rikitgt nöjd med min match, trode inte jag skulle spela så bra, har gått sämst på träningarna. Men igår fick jag till det riktigt skönt. 61 skott fick jag på mig, och det blir en rädningsprocent på 97,7 %. Bra jobbat Sara :)
Bra match tjejer i 2 perioder :)

Nu blir det fika sen så ska vi kolla på a algs matchen i kväll :)

Förövrigt så sitter Mamma och Pappa snart på flyger till Rhodos, lite avis är jag :)

Tjarråå <3 


Väldens bästa Mamma,

jag vad händer vid 9 tiden ringer mamma

M - Du kom och öppna åt mig,
S - Öö, va vad menar du. Du skulle ju och handla sa du,
M- Men jag står ju utanför och väntar, kom ner och öppna.
Jag slänger mobilen i soffan och drar ner och  öppnar dörren och där står Mamma, hur glad blev jag inte. Kunde inte blivit en bättre födelsedags present. Mamma står där med 20 röda rosor,
-Grattis på födelsedagen, :) Du är helt enkelt bäst Mamma, synd att Pappa jobbade Älskar er<3

Snart kommer Corre och då blir det tårta för hela slanten. resten av gänget skulle komma vd 3 eller 4, king bilr de :)

Pussss<3


Du är bäst <3

Kingen

Dagen har varit rolig som vanligt. Bergh, Jag, Dennis och Iveta drog ut och fotade lite vid tre tiden,:) det var rikigt roligt, vi hittade en sjö, riktigt fint var det där faktiskt.

Innan det att vi drog ut och fotade så tränade jag, det gick jätte bra, gjorde mitt första j 20 pass med LHC idag, måste säga att jag är nöjd, men jävlar vad hårt dom skött., handen höll ju fan på att ramla av, shit asså. men kul var de:P

Imorron är det min dag, fyller 20 år, och hela laget kommer hit på tårtkalas:) gottgott. roligt att ni vill komma, det betyder mycket, <3

Här kommer lite bilder fårn dagens fotegrafering :)









Det är dom bilderna ni får se, haha tjrråååå, <3

- Kort




Laddar upp lite höst bilder idag, det är ju min specialitet, att ta kort inte hålla på att skriva massa, :P

Träningsdag,

Idag har jag tränat i stort sätt hela dagen. Jag började med ett pass vi kl 12, då jag och Sara Berg skulle spela squse (eller hur man stavar de) vi spelade i alla fall en timme, gick bra för mig, för jag vann ju med 4 sätt :) efter att jag lirrat squse så var det dags för ett is pass men john buaer, måste faktiskt säga att dom träningarna suger stenhårt. Övningarna är dåliga och alla är så oseriösa. jaja skit samma, hoppas alla skärper sig så det blir lite bra där med.
Sen var det dags för lagträningen, först skulle vi träna styrka ben, gick bra med det var tungt vi körde 2 set gr 20 rep. vilket blir mycket tungt för benen, fattar inte riktigt hur hon tänker när vi ska köra de. Isen gick i alla fall hur bra som helst idag. Var faktiskt jätte många roliga övningarna, och allt rullade på jätte bra. :)

Jag måste bara berätta att vi fick vårat omkldningsrum idag, kingen i ringen. det är bara lite kvar att göra sen är allt klart, :)

Och Mamma det gick inge bra med våfflorna, du svarade ju inte, så jag drog till ica och köpte smet i stället. hehe. :)

Sov gott alla<3


Mimmi du är kung,

Saknad,

Du är så snäll och rar

Du är den bästa vän jag har

Min bästa vän kommer du förbli

För ingen har så kul som vi

Vi hittar alltid på en massa trams

Och om vi bråkar blir vi alltid sams

Du är den bästa vän jag har

Jag saknar dig så otroligt myckt Sandra, <3

Skoja inte med mig, vilken gammal bild <3

Fototime,

Hej mina kära läsare :) Idag så har det varit så sjukt rolig dag, har hängt med Bergh hela dagen, vilket alltid är roligt. Frida vad också med:) Först åkte vi till Ikea, och handlade lite, jag köpte typ bara ett ljus där. Sen drog vi till rea Hemtex hittade jätte fina bedsätt, för bara 200 spän för två :O Wooow, vilket klipp :P. Vi orkade inte shoppa mer, så jag och bergh slände av Frida, hemma hos henne, hon skulle mysa till de på sitt rum, ni vet hur Frida är ;)

Men i alla fall, jag och Bergh och Cornelia, Ni vet lill Corren ;) Skulle dra till skogen och ta kort var det sagt, så vi hoppade in i min sjukt snygga bil och drag till Malmslät eller va de heter. Drog några pooser eller massa :P ja med skit samma, det blev många fina kort, jag lovar här kommer ett par :) -----> > > > > >






Ja det var ett par bilder, hoppas ni gillar dem:)

Syster kväll


Väldens bästa syster och jag, finns ingen bättre än dig, du ställer alltid upp för mig, som en stora syster ska göra :)
Älskar dig <3

Kung dag,

Dagen har varit king. har tagit det lite för lungt, ätit tårta, bullar, rulltårta och lite smörgåstårta. Jag rullar fram snart :)
Men den där löprundan jag skulle göra vid 5 glömde jag helt bort,:D men jag känner faktiskt att min kropp behöver lite lördags vila med bara massa fet mat och bara ta det lungt och umgås med familjen.

Just nu sitter jag och tänker vad jag ska ha på mig, Jag, Jossan och George ska ut och ta kort snart. Så sjukt roligt, har ju fått kamera stativ idag, så måste ju testa fall de är bra. För övrigt så fick jag min jacka jag önskat mig, en Everest röd, den är fet nice vill jag lova. (kan hända att det kommer in en bild på den sen :P)

Nu ska jag packa vad jag ska ha med mig sen blir det att sätta sig i bilen och dra till hallsberg och ta kort,
Jossan och george är kungar, <3

Förövrig måste jag säga att jag hejar lite på Rögle som vann över Färjestad med 4-1 lite kingen i ringen.


Tack Mamma,Pappa Jossan, kent och George för alla fina saker jag fick.

Home Home,

Sitter hemma i östansjö, och bara nujter av att vara hem hemma :) Med mammas mat och med pappas hockey snack, det kan inte vara bättre.

Snart kommer allt folk att rulla in,  för dom som inte vet så firar jag min födelsedag idag, men jag fyller år på torsdag den 25 :) Mamma och Pappa kunde inte komma ner till Linkan, så jag drog hem igår kvävll för att öppna några paket :)
Måste erkänna att jag verkligen saknar att vara nära min familj, jag märker nu när jag inte bor hemma hur mycket dom betyder och bryr sig om mig. Min familj är allt <3

Nu ska jag äta tårta och bullar mummms, men tjokis, får bli en löprunda sen om jag hinner :P

Tjaaaråååå<3


För övrig så har jag fått ett kamerastativ, lycka är till tusen,

Ny design

Jajjemen då har jag Virre fixat till min käre vän grens blogg. Ganska bra i varje som hon vill ha den, och då får jag äran att skriva första inlägget, lr ja äran o äran jag tog mig äran till att skriva första...


Sara Grahn och moi, Veronica Johansson -->  ( http://tomglas.blogg.se )

RSS 2.0