Dag 8



Dagen kommer att börja med en tidig uppstigning, mendans dom andra får sova lite längre, ja ska nmämligen ha målvaktsträning med mina andra må¨lvaktskompisar, och tomas så klart. Träningen börjar 9 och håller på en halvtimme innan dom andra i laget kommer på för vanlig träning en timme.

Imorron kväll har vi även match mot killar AAA klassen, vi möte dom för några dagarn sen och förlorade med 3-0, vi spealde bra då men imorron ska vi ta dom.

Nu ikväll har vi i våran lägenhet bara tagit de lungt, kollat på film tagit kort och lagat mat så klart, ett isbad han ja med ockås, så nu är mina ben helt fina och frächa så nu hoppas vi på raketlår imorron :D

God natt..

Dag 7?



Allt går väligt segt just nu, internetet rullar verkligen inte på som de ska och man blir mycket irreterad om man vill ha upp några bilder på bloggen..

Men allt går bra vi tränar på riktgt bra, men dom har släppt på hårdträningen nu och vi ska bara nöta uppspel och powerpaly och sånt nu. Själv är ja fortfarande väldigt trött i mina ben, men ja badade isbad igår och de hjälpe faksitk inte gran så snart ska ja göra de igen för ja gör allt för att få mina ben i form igen. Benen gör allt i mitt målvaktspel så ja har de rätt tufft när mina ben inte orkar!

Just nu har vi vila, vi har faksitk vila hela dagen, ja och Emma ska vara kolla på film och slappa, mendans dom andra brudarna ska dra till Walmart och köpa blekningsmedel till tänderna :P
Nu ska ja nog hämta is så ja kan bada mitt isbad, gud vad skönt.. not!





Dag 4

Dagen har i stort sätt bara börjat vi har hunnit med ett ispass, vi målvakter gick på 40 minuter innan för att köra målvakts is. Då må ja säga att ja och mina andra två målvaktskompisar hade mycket tunga och sega ben, men vi köpade igenom oss 40 minuter, tills dom andra kom och de var dags för lag träning i en timme.

Just nu har vi vila och ja sak sova en stund.


Ja och frida *2







Dag 3

Dagen till ära blir två bilder som får sumera denna tunga och jobbiga träningsdag.. fyra träningspass och nu väntar en riktgt skönt natt sömn.


Emma försöker att klättra på stolpar vilket gick sådär, frida är hungrig och Frida st förstår inte riktgt hur man tar kort med min kamera, och ja står och bara kollar på som vanligt, men bilden blev ju sjukt nice, bra Frida detta borde du vara nöjd med..



Idag efter alla träningar så var vi ocvh kollade när OS elden kom igenom stan, var skjukt mycket folk och kollade, gick knappast att komma fram här i stan.. Roligt var de i alla fall..

Dagens sumering fyra träningspass, trötta ben och ett jävla tungt huvud, imorron ser vi fram imot träningsvärken i armar och mage och att vi även sak spela match. God natt!!


Dag 2



Kl är 18,37 och ja är så fruktansvärt trött, vi vaknade kl 7 imorse och var jätte pigga, jätte svårt att sova, men på kvällarna då har man jävlar tunga huvun. Vi hade i alla fall sovmorgon men de blev ju inge av de, Vi åt en riktgt bra frukost som vi alla hjälpte till med med frida ST smothie som var riktgt fin.. 
vid två tiden så hade vi match mot någe tjej lag, dom var fakstiskt bra fast vi vann 7-1, i sista perioden så hade vi mycket trötta huvun, men vi vann i alla fall, och ja fick även spela vilket var mycket roligt..

Imorron har vi en tung dag med skridsko intervaller så dags att sova snart, i alla fall om någon timme för ja är mycket trött..




Ny start..


Frida ST som fotograferar.. 

Hade tänkt att blogga lite nu under min tid i Canada.. vi kom ju hit igår för att börja vårat läger här i Kelowna. Här ska vi vara i 14 dagarn..vi ska här träna och spela match, och kanske göra lite mer saker!

Resdagen hit tog totalt 26 timmar, vilket var lite jobbigt, men ja Emma E och Frida ST hade de faktiskt ganska roligt med en rubex cube som verkligen inte gick att lösa, en sida fick vi ihopp på 10 timmars flyget vilket inte är så bra ;) Bussresan från wancuver var nog dom snabbaste 6 timmarna i hela mitt liv, som hela resan förrutom när vi år lasange kl halv 4 på morgonen i svensk tid ;)

Idag har vi fått alla våra kläder och tränat ett ispass, ja hade ganska så trötta ben ja! Ja bor med Emma E, Frida N och Fridag ST. Kung lägenhet, Vi lagade tackos idag, vilket Frida x2 gjorde jävligt bra! 


 

 


RSS 2.0