My big brother


Broder Kent kör i helgen men kan tyvärr inte komma hem!


Kent!



Idag blir de att åka till Thorny och inhandla lite till kylskåpet, Måste ha lite grejer till frysen med, helt tomt överlallt. Efter inhandligen blir de att åka hem och göra lite mer bröd om vi orkar de är i alla fall planen !
Igår så sprang vi Blodomloppet med laget ( mamma de är typ som vårruset i örebro) och de gick ju faktiskt hur bra som helst sprang 5 km på 20 min, de är ju faktiskt riktigt bra. Var inte alls jobbigt för flåset bara för mitt cp höger ben som jag jämt får ont i när jag springer på assfallt. Det är mindre kul. Man fick även en mycekt fin midalj, NOT! haha.
Träningsledig idag! Mys på de ni! Ikväll är de grillkväll med laget som jag ser framimot. Ska bli mysigt ju!

Musik



Volym 20 är på tvn och jag diggar till MTV som har den skönaste musiken! ljudet skriker fram ur högtallarna och musiken går in genom örona och jag älskar musiken som spelas just nu! Jag har nog inte förståt förens nu hur bra jag har de. Jag tränar stenhårt på morgonen chillar lite och chillar lite till, tills kvällsträningen :) Bara älskrat!

Just nu så befinner jag mig just nu i ett bröd bak, Bergh kom hit så nu bakar vi lant bröd. Jävlar vad degen sväller ;) Kommer bli mycket bröd det här, det kan jag lova!


Träningsdag



Idag så är de typ storm i Linköping, motvinden på cykeln är inte rolig, Imorse när jag åkte till träningen så hade jag rött och en gubbe på cykeln åkte över övergångstället, med en bunt papper i handen, men de som just hände då var att han tappade en del av sin bunt, och han slänger cykeln mitt på övergångstället, springer runt i hela korsnigen och jagar sina pappaer, som typ är överallt! jag höll på att dö av skratt! Det var dagens roligaste!

Förövrigt så har de varit träningsdag, tre timmar i morse och två nu på kvällen. Imorse körde jag bara maq övningar och mage, sen två timmar sqush men Brage och Engstrand. Nu på, kvällen var de fys en timme mycket mage, då menar jag mycket, sen sqush en timme. Seplde många matcher men dom som var roliga var mot Simon då var de match vill jag lova 2-2 i matcher blev de! Och de är jag nöjd över !

Imorron är de styrka kl 8 sen med Elm, Tim och Simon. På kvällen ska vi springa blodomloppet med laget de ser jag inte fram imot, hatar att springa med massa folk. Får panik! Men de går säkert bra!


Hittade även en fin bild fårn Olympic Campen på arlanda!



Pigg


Saknar de kanske för mycket just nu!

Nu ska jag iväg och träna bedmington, varit vaken sen 5 kunde inte sova, så jag fick tvätten klar till kl 7 imorse, och de var tur för jag hade tydligen tvätt tid igår, och de hade jag ju ingen anning om! Och de säger ju allt att jag inte har så stol koll på läget. Men jag fick de klart innan den andra skulle in och tvätta!

Pisce


Sommar bild!


Imorron då är de dags att fota lite. Men först så blir de träning kl 9 med Bohm och Elm, vi ska spela bedmington. Många set kommer de blir. Men roligt värre. Efter de blir de matlagning hos mig, sen blir de stan och ta en fika eller någe roligt! Måste även till Vårdsentralen och till apoteket och fixa massa, de måste bara göras. Och idag så har jag stadat, där jag inte har varit med mr massel idag är inte värt att veta. Varjenda liten vrå i lägenheten är städad, mycket mycket glad är jag över de!
God Natt!

Sola


Jag vill sola! Solen är här men orken finns inte här! Kroppen är sliten och träningen får vila idag!


Ensam


Så här ensam känner jag mig idag!

Älskart



Ja träningarna flytter på dag för dag. Hinner knappt inte göra någe, för om man sak göra någe så är man för trött och vill bar hem och lägga sig på soffa och vila för nästa pass som ska komma om några timmar, men de sjukaste är att jag älskar de! Älskar verkligen mitt liv. Älskar allt som är runt om kring mig, bara gillar allt som händer just nu! Jag älskar uppläget av min träning nu, Älskar att tänka på de för de ger mig verkligen rätt träning känner ja!
Ja helt änkelt älskar allt som händer mig just nu, älskar att lev i Linköping!
Sov gott!

Movietime


Min älskade Mimmi fyller hela 12 år idag och jag har inte äns pussat henne, Det är lite jobbigt. Hoppas mamma och pappa gav henne en fint paket, med någe ben eller någe !

Corre är här nu och hon ska sova kvar! Mysigt de ju, nu kollar vi på film bröllops duellen, mycket mycket dålig film måste jag säga. Men den funkar ju liksom, men inte bra!
Träningen nu på kvällen gick ju hur bra som helst, var ju jätte roligt tycker ja, kanske var för att jag höll i den !
Imorron bitti är de dags för träninge igen, imorron är de dock smidighet och rörelser ! Ja de säger ju sig själv att de kommer vara ganska lungt pass, men de är ju alltid roligt!
Snart ska ja sova för de blir en tidig morgon imorron, 8 ska ja vara på hellen!


Vart är den?


Sommaren vart är den? Inte här i alla fall! Myggerna har i alla fall börjat komma, och de gillar ja inte!

Löpskolning


Jag och Kanghuru!

Ja har inte riktgt haft tid att skriva dom senaste dagarna, har varit så sjukt mycket träning. Ont i ryggen som har fixat till sig, möten, massage och mys häng med kompisarna!
Ja där är svaren varför jag inte har skrivit. Men de fixar jag till nu!
Tränar i alla fall på för fullt nu, har inte ont i ryggen för fem öre, körde till och med knäböj idag, och de gick faktiskt bra! Tränade med Elms dotter idag med, hon är friidrotare och ska hjäla mig att få ett bättre löpsteg, mycket intresant var de där, hoppas de hjälper för de skulle jag varkligen behöva! Asså då har sån sjuk frikvens i fötterna som jag måste förbättra mig i. Körde även squse igår och de är alltid lika roiligt, Onsdan är den bästa dagen på hela veckan, längtar redan till nästa onsdag!
Även mina vänner är bäst! Vad skulle man göra här om inte ni fanns!
Nu blir de mat och sova en stund! Sen stan med alla!

Linköping


Blev att hänge med dom här igår! Plus några  till :)

Igår vid halv 7 gick jag plötsligt för mig att jag skulle dra tillbaka hem mot Liköping, För där väntade de ett gäng som jag säknat. Vi kollade Eouro och käkade chips, mysigt, hände även massa andra saker, som jag inte orkar skriva om !!
Carro måde i alla fall bäst, eller hur ?
Nu blir de bra att chilla med Bohm och sen får vi se fall några mer dyker upp ! Men alla kommer nog dyka upp snart! Roligt.


Rygg ont


Jag med min fina kamera !

Jag har fått ryggskott, de måste vara de, kan inte röra min rygg, helt sjukt vad ont de gör ! Hehe men lite roligt är de går som om jag skulle vara 90 år gammal och inte har råd med en rullator! fast de är inte skönt i alla fall. Hugger hela tiden så nu ligger jag och vilar efter första träningspasset i morse som var backträning. Det gjorde ap ont att springa, men de funkade liksom! Får se fall jag kan träna ikväll, men som de känns just nu så kommer de inte gå!

Längtar tillbaka till Linköping, helt sjukt har varit därifårn en dag och jag vill redan tillbaka till Bruccherna. Dom alla kollade film igår, och jag var här hemma och fixade lite saker. Men i morron är jag back in Linkan och de ser jag fram imott! Saknar er i alla fall <3

Home


Just nu så målar Mamma huset jag och Mimmi ligger i stolen och skriver blogg, och pappa byter däck! Jag så ser familjen Grahns fredag ut. Skönt att vara hemma några dagar nu óch bara ta de lungt. Det var ju igentligen betämmt att bruucherna skulle med hem, men de hände lite saker på vägen och jag åkte hem effer träningen idag!
Mårten ringde också mig förrut, och han berättade att jag ska träna med Elm varje dag hela veckan, hela sommaren. De kommer ju bli sjukt bra. Och sen så kombinerar jag träningen med laget på kvällarna. Men kanske inte kör samma fys men nästan. Allt för att de ska vara mer anpassat till mitt spel i målet. Mycket roligt tycker ja !


Jag tror nästan att Bohm vann den där matchen mot Bergh ! För övrigt så är ni så sjukt underbara! Liksom bara helt bäst!


Jag tror Bergh böev lite mer aggresiv efter att Bohm besegrat henne! För övrigt så ser ni mig i bildkanten,. Jag vilade igår pga ont i halsen och kroppen. Man måste vila nör kroppen säger ifrån!
Ikväll blir de bara mys med my familja. Mysigt var jätte länge sen nu sist, och de behöver jag verkligen!



Sommar?



Kan inte sommaren komma snart. De är piss väder här nere i Linköping idag och de suger verkligen. Finns inte en lite blå fläck på himmlen, bara gråt och tråkigt. Just nu så längtar ja hem också. Skulle bara kunna sätta mig i bilen nu och åka hem till Östansjö. Saknar att vara hemma i huset med mamma och pappa och mimmi. Undra hur hunden mår, Men hon mår säkert bra eftersom mamma inte har sagt någe om henne ! Och så skulle jag vilja träffa bror och syster, åka till jossan och se hur hon har de i nya lägenheten, ja de får bli i helgen eftersom jag ska hem då, men skulle kunna åka hem nu!
Blir nog ingen träning i kväll. Jag mår inte riktigt bra. Har ont i halsen och känner mig väldigt hängig. Så lika bra att bila så man inte blir mer sjuk än så här! Men jag ska åka ner i alla fall, kanske ska ta lite kort när dom svettas lite!


Träning


Skönaste holma och bergh och jag !

Jag har sovit som en stock inatt, somnade direkt när jag la mig i sängen, och sov ända till kl 10. Det behövdes verkligen har gått upp tidigt sen i onsdags förra veckan.
Nu blir de träning med TIna, intervaller, och jag känner inte jätte mycket för de. Ont i benhinorna, ont i låret, och shit var bra detta kommer gå! Ja vi får väl hoppas på de i alla fall.
Efter träningen blir de nog stan med Bohm Bergh holma och dennis. Då blir de säkert en mys fika och ja helt änkelt allt de vi brukar få till!

Bio mys


Änglar och demoner, bra men den får bara tre granar av mig av fem!

Ja som sagt var och kollade BIo efter träningen, Änglar och Demoner, visst var den bra, men jag tror jag var för trött för att koncentrera mig för en sån film, sat mest och kollade vad klockan var så jag kunde få åka hem och sova, men nu när jag sitter hemma så kan jag inte sova. För de luktar så gott här inne så man vill bara sitta och lukta av den goda lukten, som i sin tur kommer från mitt goda golvmedel!
Filmen handlade i alla fall om Kyrkor, de är typ de jag kan säga, för om jag säger för mycket så berättar jag nog hela filmen för er! Och de vill jag ju inte göra känner ja.

Imorron blir de träning igen, TIna och jag ville ha lite sovmorgon så vi kör första passet vid 11 tiden, vi har faktiskt varit riktigt duktiga denna vecka med att gå upp i tid för att köra morgonpassen. Så imorron sover vi lite extra, de kan faktsikt behövas ibland. Vi ska i alla fall köra intervaller.Vi får köra på lite nu, jag väntar fortfarnade på Mårtens träningsprogram!
God natt!

Ny städat


Ny städat!

Ja då har man städat hela lägenheten från topp till tå. Sjukt jobbigt är de men de måste göras och de är så himla skönt när de väl är klart. Imorron måste jag iväg och panta alla tomburkar som jag samlat på mig ett tag. Ska även iväg till sopsorterien med massa reklam, Byt sängkläder och allt så ikväll kommer ja sova gott hoppas ja!
Träningen med Elm gick faktiskt bra, var inte så pepp på att träna imorse var så sjut trött, men när man väl kommer ner så kommer man igång mycket bra! VI körde massa mage och då menar ja massa mage ! Körde massa mer och squse roligt, fick faktiskt hela 8 poäng idag och de hör inte till vanligeheten, Mycket nöjd med morgonpasset som tog ca 2,5 timme!
Nu blir de att äta mellanmål och vila en stund till tv, sen dags för en träning till.
Efter tränigne ska vi på bio, änglar och demoner, hoppas de är bra! Men de tror ja nog!

Tidig morgon


En tidig morgon för Sara Grahn som ska ner och träna målvaktsträning med Elm. Och väldigt trött var jag idag med eftersom jag inte kunnde sova igår natt, låg bara och rullade runt i många timmar! Sånt gillar jag inte när man ska upp tidigt dagen efter.
Jo men nu blir de i alla fall styrka en timme, sen squse i två timmar, och i kväll blir de en timme målvaktsfys plus en timme squse, jag bara älskar dom här onsdagarna!

Tisdag


Blev lite snack med att inte alla var med på bilden innan så här fixar ja ! Är du glad nu bergh :)?

Dagen i sig då, har beståt av mycket träning äta mat och hänga med gänget!

Dagen började vi 8 då jag var ute och gick i de fina solskenet, helt sjut vilket fint väder de var ute, men sen vi kanske 12 så försvann de och de började komma in massa äkliga moln på himlen!
Efter promenaden så var de frukost, som sagt jag håller på att dietar lite ska gå ner lite i vikt hade jag tänkt mig, jag ska försöka i alla fall, men vi får se. jaja fukost, åt två mackor (fulkorns mackor) med ost gurka och tomat på, sen en hårdmacka och en tarick med gröt och banan i, jag känner mig fakstitk riktigt duktigt ! Måste bara fortsätta med de nu.
Efter de så hade jag och TIna bestämmt att vi skulle träna, vi körde "USA-testet" och de var helt okej jobbigt, med de så menar jag mycket jobbigt. Efter de så körde vi mage och lite mer.
Sen har dagen rullat på VIrre fixade ju bloggen som ni ser, sen så var de träning igen, löpning och fotboll, nice då!


Nya tider

Ny blogg, nya tider. Ja de stämmer verkligen måste verkligen börja med detta igen, men kolla bara snygga bloggen jag fått då, virre gjorde mina önskemål till verkliga :) Tack för de!



Ja livet rullar på, har hänt myckt roligt och mycket som inte har varit så roligt.
Det som har varit bra är att jag har umgåts mycket med mina Bruucher ( bohm tina holmbom corre dennis och bergh ) altid lika roligt att vara med er, och vi hittar alltid ¨på massa saker att göra hela tiden. Vi var hemma hos Corre en dag och schstekte sönder, vi hoppas stutsmatta och åt god mat som corre fixade till oss! De har även varit ett par roliga fester, och de hände mycket roliga saker dom gångerna, har hänt saker varje gång man inte glömmer. Har träffat nya vänner Carro och Eva som även dom är med nästan varje Bruuuch kväll nu, mycket roligt de ju !
Det tråkiga är att de har varit tester på bosön och jag har inte alls presterat som man ska :S Men de kommer nya tester och dom måste jag vara bra på, men de ska ja fixa!
Jag har även varit med på Olymipc Camp som var på Arlanda med alla världstjärnor och jag, vad gjorde jag där känndes de som, varför är jag med alla som är med på tv varje vecka, underligt var de, men så sjukt kul!
Tränar på som aldrig för nu och de är sjut kul! ingen får stoppa mig mot min dröm!


RSS 2.0