Capppis

Dagen har varit mycket spänannde, Mamma sa att de skulle vara någon julmarkanad i Lerbäck, vilket Pappa och jag lätt lite undligt, men vi sa att vi hänger med för de kan ju alltid vara lite mysigt, haha men när vi kommer till lerbäck tycker vi de värkar lite döt, vilket de var, var ju liksom ingen julmarknad där, haha roligt så vi fick ta bilen och åka hem igen, mycket rolig. Vi drog hem och tog lite kort och sen åkte jag till Jossan och George, vilket var roligt, vi åt mat och sen så åkte vi in till Örebro för att titta hur nya Netonnet var, sjuka priser det var, helt sjukt, blev faktiskt lite sugen att köpa en ny dator 8 tums skärm, men onödigt nu, har ju en ny så :).
Förövrigt så har dagen varit allmänt mysig, och nu har jag ätit upp mig så imorron kommer de gå hur bra som helst på matchen, vi har nemligen hemma match mot AIK, halv 4  kom och titta vetja :P

Ni blir de mys framför tv med mamma och pappa lika bra att passa på när man är hemma, för de är så skönt på någe sätt att vara hemma :)

/SG


Brinade eld.

ELD

Älskade far.

Min bundis,

Älskade mor julpysslar,

Nu är det juli vårat hus,

Bästisar?

Snyggingen mimmi tänder på ;)

Bäst äru, <3


kort.





HOCKEY <3
Allt hadlar om hockey :)

Tillbaka :)

Haft lite pause fårn bloggandet ett tag nu känns som att de är dags att börja igen. Fast datorn har itne kommit tillbaka, men på måndag är de sagt att den sak komma så jag hoppas på de.

Veckan som har varit har de varit mycket att göra, har tränat mycket, och så har man hunnit med en sväng till Stockholm med Tina och nu sitter jag hemma i Östansjö hos Mamma och Pappa.
Som jag sa mycket träning denna vecka, har tränat mycket kondition, intervaller och startmotor mm. Sen så har jag fixat 70 kg i bänk mycket nöjd måste jag säga, hoppas de håller i sig till Bosön.

Jag och Tina var även till Sthlm och gjorde massa tester ekg och blodgrejer, dom tömde en på minst 2 liter blod, hatar de där, men det gick bra :) Efter det så gick jag och tina på stan och shoppade lite, hittade inte så mycket, men de gjorde Tina :P

För övrigt så kommer de bli väldens bästa ju med väldes bästa familj :) 

/SG


Mimmis kille var här idag. Bamse :)

Det är jul i vårat hus :)

:)



pause

jag tar en pause till min dator kommer tillbaka, vi ses snart:)

......

Förlust och massa träning, det är de som har varit mina närmaste dagar. Igår var de dags för match igen, Segeltorp ståg för morståndet vilket dom gjorde riktgit bra, vi fick inte alls till de som vi fått till de doom sista dagarna, men först i tredje perioden så börjar vi att skappa lite tryck, vi går upp till 3-2 men kommer inte närmare än så. Annars så var de Segeltorp som hade puckinnehavet. För mig gick de ganska bra, inte riktigt lika bra som mot AIK men jag var absolut inte dålig, bara fortsätta köra.
Idag så vaknade jag vi 8 av klockan, skulle ner till haller vid 9 för att springa intervaller, men jag drog lite på tiden hemma och tittade på tv så intervallerna blev vid 10 tiden, :P som alla sa igår, mohaha. Sprang i alla fall intervallerna imorrse, de var lite tingt i benen, annars gick de bra. Efter de så kom TIna och China och vi tog oss till gymmet för att träna lite bänk mm.
Just nu har jag ätit potatismos och falukorv, var faktiskt sjukt gott mycket löngesedan man åt. Snart är de träning :)

/SG

FINT

Så här dagen efter en vinnst känns de så underbart att det inte finns. Sitter i min sköna stol i vardasrummet nu och bara chillar till musik och tänker hur förbaskat bra vi sepalde igår, så underbart att de släpper nu, bara fortsätta :)
Snart ska jag och Frida ut till MAXI och handla lite mat, ganska tomt i kylskåpet och frysen efter USA resan har inte hunnit stor handlat, fint ska de bli. Efter vi har handlat ska jag nog ner till gymmet och köra lite bänk och chins mm, var ett tag sen man gjorde de så de vill ja göra, roligt. För övrigt så missar vi matchen mellan LHC - Rögle idag, Fan den ända matchen jag vill se, men då har vi ju tärning lite surt men så är de.
Imorron väntar match igen roligt, som satur :)
Nu blir det att fixa till sig och åka och hämta Frida :)

/ SG


FINT

Saknar dig<3

Sitter och pratar med Sandra på msn roligt rolgit, saknar henne så. Varför sak de vara så långt mellan Oslo och Linköpin? finns nog inge svar på de, men de är jobbigt att inte träffa dig så ofta :S



Saknaden är stor <3
Älskar dig<3

Vinst

Spelade match idag mot Brynäs, gick fruktansvärt bra för alla i laget och för mig, vi vann med 4-0, helt underbart. Vad händer vi har vunnit tre matcher i rad nu, helt underbart skönt, nu är det bara att fortsätta att köra, för nu har vi ju visat att vi är så jävla bra tillsammans.
För övrigt så fixade jag min första guld stjärna idag, för dom som inte vet, så får jag en guld stjärna av mamma varje gång jag håller nollan, Mycket roligt :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva är så glad att vi vann idag :)

här kommer lite bilder :)


Kolla vad söt :)

Promenad med Mimmi,

Gud vad jag älsakr hennes tomtetröja :D

Hade lite tråkit så jag jävlades lite med henne :)

Sötaste,

Jag älskar henne,

Fin bild,


Allt för idag,
/SG

Foto dag

Nu sitter jag hemma i Östansjö och bara myser med Mamma, Pappa och MImmi. Mimmi är ganska så trött på mig redan, vi håller på med hemlisar med kameran :). Men de får hon allt stå ut med.
Mamma står och gör Hasselbackspotatisar vad det nu är, hon säger i alla fall att de ska bli jätte gott och jag hoppas verkligen på de nu :) Förvrigt så jobbade Jossan idag jobbigt vi skulle ju fixa massa idag, vi får se till att göra de någon annan helg, med de måste ske snart min kära syster :).
Snart blir de att gå ut med Mimmi och ta lite kort, jag ska fixa ett fint kort till lägenheten, ett sort ett så jag alltid har henne vid min sida:) Hon är de bästa.

Match imorron mot Brynäs, är laddad till tusen, bara fortsätta nu. Åker hem imorron bitti, bilen är trasig så Pappa håller på för fullt att laga den, någe fel på back vajern eller var de var:P itne så bra koll när de gäller bilar ;)

/ SG

Min kompis för dagen :)

Bilder från NY

Emma skrev att jag var grym på hennes blogg, men vad är inte du då kiiingen :) kolla in hennes coola blogg www.emmaeliasson.bloggspot.com.





Jag har i alla fall sätt den där jäkeln som tog en timme att komma fram till,

Allt för denna gången, NY var coolt med de var för mycket folk och för mycket stress.

Utkast: Oj var ...

Oj var ett lite tag sen jag skrev, har varit ganska mycket sen jag kom hem från USA. Kan ju börja med att berätta att NY var inte så bra, hann verkligen ingenting, vi bara stressade runt och man hittade ingenting pgav det, Helt sjukt mycket folk var de och allt var bara stressigt, hittade i alla fall foppatofflor till mamma de var det viktigaste.
Resen hem från NY gick rusigt snabbt, åt mat och kollade på film dom två första timmarna sen somnade jag fint, till de var frukost, och efter frukosten så var det dags att landa, riktigt fint :) Väl framme i Stockholm så skulle vi åka tåg i tre timmar viket var sjukt jobbigt, jag och Tina sa till varandra vi ska inte sova för de är nog inge bra, efter 10 minuter låg båda två och sov, bra jobbat tjejer :P
När jag väl kommit hem till Linköping, kom Mamma och hämtade mig och vi åkte hem till Östansjö och träffade familjen, mycket mysigt var de. Vi mös till dagen efter då jag var tvungen att åka till Linköping igen för att träna.

Dagen igår hände de mycket grejer, började dagen med att jag var på Heta listan i Corren, vilket inte händer för ofta att damhockeyn är med där, roligt. sen så var de dags för match mot AIK borta. Jag var lite små nervös innan matchen, gick bara runt i cirklar i omklädningsrummet, kunnde inte sitta stil, jag ville så gärna att de skulle funka lika bra som de gjorde i USA, och vad händer?
Det går så jävla bra, spelar sjukt säkert och lungt i målet som jag kan göra, skönt att de börjar släppa nu i klubblaget med, nu är de bara att fortsätta.
Vi vann i alla fall matchen med 2-1 efter straffar. Så sjukt skönt tjejer, nu fortsätter vi så här bra, så äger vi allt, tillsammans är vi bäst :)

/SG

NY imorron

Satan i gatan att vi vann mot Finland idag, vi vann med 3-1 så sjukt skönt. Så vi kom trea i tuneringen vilket är helt okej. Det sjuka är att vi förlorade mot USA men vann mot Canada mohaha. så roligt. Canada förlorade även finalen mot USA men 3-2 efter straffar mohahah, roligt att dom förlorar ju :)
För övrigt idag så har vi bara tagit de lungt kollat finalen och käkat mat typ de vi har gjort med de är ju chillen de ju.
Imorron går bussen kl 5 typ sjukt tidigt, så vi har en buss resa på ca 6 timmar till New York, sjukt länge måste jag säga. Men de blir fint vi sak ju shoppa i tre timmar i NY, kiiing de ju. Hoppas man hittar någe fint, men de viktigaste är att hitta ett par foppatofflor till min käre mor :) Men annars ska man väl bara chilla runt. Men vad jag tror nu så kommer de bli sjukt stressigt. Frida har ju gjort en lisata full med saker hon ska köpa, herregud vad seriös hon är. :P.
Nu blir de faktiskt att gå till macken och köpa lite godis är så sjukt godis sugen så de är sinessjukt, men godiset suger verkligen här, men bättre än inget alls :)


Livet !

/SG

VI vann mot Canada :D

Brudar vad gör vi ? Detta är nog de sjukaste jag varit med om, vi vann, hörde ni VI VANN MOT CANADA, jag säger de igen, VI VANN MOT CANADA, detta är helt sjukt, fattar de inte, vi spelade så jävla bra, alla tillsammans, shit alltså, vi vann i alla fall med 2-1 och jag spelade så sjukt bra, min livs match hittis i alla fall, vet inte vad jag ska sriva är så jävla GLAD finns inge annt nu är glädje :D aaaaaaaaaaaaa.





Stoltheten brudar de är de vi spealr för, jag är så sjukt stolt över alla er, <3


/SG

Träning, shopping och mat

Träning, shopping, mat och match, det är vad dagen har bjudit mig på. Började dagen med ett målvakts pass med mvt Thomas( Målvaktstränaren), Mycket nyttig träning för en målvakt som mig, Gick riktigt bra, måste bara få till några saker på matcherna nu, dom sitter på träningen men måste bli lite bättre på, men de kommer :) Dom filmade även oss på isen så imorron blir det att analysera och kolla vad man gör bra och vad man gör dåligt. Blir spännade.
Shoppingen med Frida blev inte så lyckad hittade ett par fina foppatofflor till pappa, mörkblåa som han sa att han ville ha :) Nu ska jag bara hitta till min kära mor, som hon har tjatat på mig :P Men jag ska få med mig ett par hem till dig de lovar ja :) Annars så var denna "stad" inget att ha, bläää.
Vi var och käkade mat gick till någe stek hus eller va de var, smakade inte bra alls, fläskfile med pomes det var inte alls gott köttet var för tort och pomesen var för flottiga så den midagen var jag inte nöjd med, och inte nog med de, det kostade 160 kr för en midag helt sinessjukt. Tur att inte vi fick betala de.
Det pågår en match nu mellan Canada och USA, vi orkade inte kolla klart med när vi gick så stog de 1-1 måste säga att USA var mycket bättre än Canada, mycket roligt vill ja säga :) USA har blivit mycke´t bättre tycker ja.

Imorron blir de pre game skate förs på morgonen sen blir de match mot Canada, kl 4 tror ja :) blir roligt, hoppas man får spela :) Det skulle vara roligt. Hoppas verkligen.

Lite kort hadefolk önskat sig så de ska de bli, men måste säga att jag verkligen saknar min Nikon shit blir så dåliga blider med en digitalkamera. NIKON är BÄST,
 


En CocaCola lasttbil Coolt :)


Vägen till arenan vacker :)


Älskar de här<3


Midagen blääää. Men fint kort :)


Rolig bild :)


Allt för idag ;)

/ SG



US and A

USA startade matchen i en jävla fart, vi hade i flera stunder väldiga proböem att hänga med dom amerkanska spelarna, vilket reduserade i 4-0 efter två perioder. I tredje började vi spela som ett lag. Gjorde två mål och matchen slutade 5-2, sista perioden var riktigt bra från våran sida. Det ska vi ta med oss till matchen idag. vi möter finjävlarna kl 4, vilket betyder kl 10 i svensk tid.
VI har även haft pregame skate idag gick bra. Tina sköt skott precis vi öronen idag så jag tror jag har fått tinitus, jävlar vilka skott hon fick på idag.

Finns inga ord hur de känns, vill spela vill verkligen de. Men de spelar ingen roll. allt går åt helvete.

/SG


Har inget att göra :P

Vill inte riktigt sova än så skriver ett till, måste vinna över Emma. Vi tävlar om vem som skriver mest bloggar under dagarna, kul de:)
Måste säga att de är ruskigt fint här i Lake placid, värsta utsikten från hotelrummet har vi, kolla bara :

aa mycket mysigt måste jag säga. Hallen och allt här är så sjukt häftigt att se, så otroligt coolt att OS gick här, häftigt.

Måste bara säga att jag saknar er alla i linköping <3 Ni är kiiingar, vi ses sanrt ju :)

/ SG


GAMEDAY

Haft pregame skat nyss gick fint, Bara ladda för match  nu, 
USA står för motståndet och lita på att vi kommer ge dom en riktigt match.
De kan jag lova er.
Målisar:
Kim ( Sara )
Backar:
Gunsan - Emma N
Emma E - Jenni
Frida - Mille
Forwards:
Erika U - Erika H - Danni
Rooth - Bella - Katta
Cicci - Tina - Klara
Pilla - Anna Elin.


Laget som vinner tillsammans i kväll de är vi.



/sg




 


Måndag 3 November

Bussen gick kl halv 9 i morse till Lake Placid, Bussen åkte vi i ca 2 timmar bara i bergen, bara uppför, tills vi kom till en liten by där OS spelades 1980, det klasiska hockey paradiset. Den klasiska hockey filmen Miracle spelades in i denna arena som vi ska spela i morgon. Herb Arena. För imorron drar det igång mot hemma nationen US and A.

När vi kom fram så åt vi mat och gick ner till hallen och tränade ett ispass på 1 timme. VI hade mycket spelövningar och andra roliga saker. Gick faktiskt ganska bra för mig, skönt ju. Efter ispasset så gick jag och Emma lite på stan för att kolla lite, för imorron är det ingen vanlig dag för de är Fridas födelsedag. Hon fyller hela 19 år imorron :). Måste ju sjunga imorron :)
Vi gick även och tog en Starbucks mycket gott alltid lika gott med varm choklad:) Och nu sitter vi och kollar lite på tv och har roligt. Frida säger att hon är trött och har tråkigt och jag sitter i en mysig stol och myser med min fina dator :)

PS, mamma och pappa jag mår bra, har inte riktigt haft tid att ringa, ringer er imorron :)Puss<3

nog med de här kommer lite bilder :)


Herb Arena


 


US and A


Min rooomie som fyller 19 år imorron, gissa att hon kommer bli glad :)


/SG


 


Match

Matchen vi seplade nyss slutade 2-1 till Vermont. Vi spelade itne riktigt lika bra som igår, vi fick inte så måna lägen som vi fixade igår. Men annars såg de riktigt bra ut :)

Dagen,
Dagen började med ett ispass i en annan arena ca 10 minuter från den andra som vi bytter om i. OS träningen fungerar bra tycker ja, det är lite roligt tycker jag. Sitter där som en tjockis och kan inte röra sig alltid lika mysigt. mohaha. Träningen gick ganska bra, lite seg i benen efter matchen. Träningen innehöl mycket tävlingar, tror jag vann en tur de för jag hatar verkligen att förlora. Kan verkligen itne med de. Efter ispasset skulle vi köra lite gym. Så vi gick till gymmet som jag trode skulle vara ett normalstort gym, men va är de typ ett gym på 300 kvadrat skoja inte, hur stort som helst, har inte sätt någe större gym, de var lite coolt måste jag säga. Gymmet gick i alla fall fint., körde lite friväningar osv :) Kul Kul.
Sen var de dags för mat vila och match, dagen har varit bra, imorron vänta två is. roligt. :)
Converse imorron. de kan jag lova er :)

/SG


Lördag 1 november

Herregud folket här lever sig verkligen in i Hallowenen här, haha igår när jag gick från maten sjäv till rummet så kommer en lirrare men simfötter och syklop, haha vilken skön lirarre. och ismaskinen var full av katter någon som tyckte de var kul och han som körde hade även på sig en hatt, de ni, sen så hade dom målat en pumpa i isen, haha kiiing allt här ju.

Om matchen, Orkar inte skriva själv,

Damkronorna har träningsmatchat under lägret i Burlington, Vermont i USA.
Under Fredagskvällen, 31 oktober, mötte Damkronorna - Vermont Glades Midgets. Efter 3 spelade perioder stod det 4-4 och matchen fick avgöras på straffar. Efter 3 straffar var det fortfarande oavgjort 5-5 efter ett kanon mål av Maria Rooth och avgörandet kom efter två rundors sudden straffar där Glades drog det längsta strået och vann matchen med 5-6.
De svenska damerna spelade en briljant hockey under hela matchen och vände under lägen till fördel 4-3 men Glades lyckades dock kvittera innan matchen är slut. Laget visade prov på bla bra passningar i högt tempo samt distinkta skott med vackra mål. Isabell Jordansson drog på ett slagskott i krysset så nätet står fortfarande kvar som en strut. Även Katarin Timglas och Klara Myrén tryckte dit var sin puck i krysset. Även det fjärde målet gjordes av Katarina Timglas.
- Sara Grahn visade prov på bra målvaktsspel och hela laget skall ha beröm för dagens insats säger huvducoach Peter Elander. 
På lördagen är det dags för ett returmöte innan laget åker vidare till 4-nationers i Lake Placid.

Snart är de match igen. Idag står itne jag utan Valle!
En anna rolig sak som har hänt är att Frida har hittat Converse skor för 300 kr, att jag ska köpa imorron. :) Det andra roliga är att jag tycker maten är väldigt god här i USA, vilket jag inte brukar gilla. Fast de är nog inte så jätte nyttig mat, men va *** de är gott :) hehe!
Någonting mer som är roligt är att de nästan var 20 grader varmt här igår, shit höll på att dö av värme när man var ute och gick, För de roliga är att hemma i Östansjö är de minusgrader. mohahha.
Det tråkiga är att jag har skavsår på mina knän och har jätte ont, vi vet inte hur vi ska göra för att de inte ska göra om, men men bara köra ändå :P
Det andra tråkiga är att ingenting är tråkigt:) det är jätte bra här, och de kan bara bli bättre :)

Match nu, bara ladda!

/SG


Gammal bild :)



 


match

Spelade match nyss, den slutade 4-4. Gick helt okej för mig, hade mycket att göra. Så de var skoj. Skriver mer imorron måste sova, Frida håller på att dö av tötthet här,

God natt.

/SG


RSS 2.0