15

Oj var ett tag sen nu ja skrev, har haft mycket att göra nu på senaste tiden, vi tärnar två is och oftast 1-2 fys per dag. Igår spelade vi match mot ett AAA lag, vet itne vad de betyder men dom var födda 92-93 vi förlorade med 4-2. Och Kim gjorde sin första match efter knäskadan på 7 månader :D Roligt!

Viu har hunnit med mycket som ja sa, här kommer de flästa i bilder! Orkar inte skriva!


Poolen på 6 våningen :)


Ja och frida :)


Hotelet från Skön!

Eftersom vi inte har så bra internet så gick de bara att lägga in dom här bilderna, men alltid några ska försöka med några fler sen :)



dag 10


Så att sen sist så har det hunnits med en hel del, förutom att vi åkte på däng av Kanada vilket vi inte behöver nämna mer än att vi åkte på däng! Så har vi iaf hunnit förflytta oss en tidzon längre bort från Sverige. Vilket innebär att igår söndag hade vi en bussresa på ungefär 7-8 timmar. Resan gick genom Rocky mountains! Ok, Riksgränsen - Narvik är en naturupplevelse, men damn! Nu snackar vi svindlande höjder, motorvägar som slingrar sig längs klippkanterna. Ja, bilderna talar ju för sig själv.

Väl framme checkade vi in på vårat sjuuuuka hotell, vi bor 4 st i varje lägenhet, Klara och Cicci delar på Kingsize sängen och i tillhörande rum toalett med jaccuzi. Jag bor själv i queensizen och delar toalett med Emma Nordin som bor i Gästrummet.
Rutti ligan bor 6 st i en 2-våningsvit och pool ute på terrasen. Vi bor alltså 100m i från beachen, och har vattnet som utsikt. Ballt! Till ishallen åker vi i 4 feta bilar som vi kommer att ha dessa två veckor i Kelowna.

Tyckte Emma Eliasson är så cool så här skriver hon ett blogg inlägg till mig!




Polen på hotelet på 5 våningen :)




Dag 5-6

Igår så tog vi andra vinsten mot Canada, vi vann med 3-2 efter straffar! VI gör en bra match igen :) Alltid lika roligt att vinna!

Idag har vi vila hela dagen, först på morgonen hade vi en tänvling inne i Calgary. Vi kom rå sist, då menar ja jätte sist. VI skulle leta efter visa saker i calgary, men de gick inte så bra för våran grupp, vi syslade med lite andra saker som att gå in och kolla en hockey pub as frän var de. Det var typ en pub resturang.


Här är en liten del av den! Den stora vita duken där nere visas alla NHL matcher som Calgary spelar!


Vi gick en lite stund inne i stan när vi fick egen tid, men de var inge att ha så vi drog till ett köpcentrum och där hittade ja ett par Convers till Lillen som ska komma i till oss i Februari,
Dom kostade 200 kr som hittat ju :) Man ska börja i tid att skäma bort dom :) Så det ska vara va? :P


Efter att vi varit där så åkte vi med tåget hem vi var trötta och slitta av att gå inne i stan så nu ska vi lägga oss att kolla på lite film, Tror de blir lite One Tree Hill mys :) Alltid lika bra ju!

Imorron är de dags för match mot Canadas A lag, spännande :)


Dag 4



Nu har vi haft ett ispass som var på 2 timmar, kändes som att flesta hade de tungaste dagen idag med tiden. Vi ligger ju 8 timmar efter er här borta och vi är på 1000 meters höjd så de är lite skillnad på allt som är här borta!
Träningen gick i alla fall bra för oss alla, men som ja sa alla var helt slut efter träningen så vi hade bara avslappning som fys, de gillar vi :)
Nu har vi det lungt ikväll och dom flesta gick ner till hallen igen för att kolla på Kanada vit och röd som spelade match, men jag kännde inte för de så stanande kvar här på hotelrummet!

Imorron är de dags för match igen mot kanada röd. Roligt att spela match :)


<3



Dag 4

Igår väntade ju match för oss, och vi förlorade med 4-0, men vi vann den viktiga straffläggningen i slutet av matchen! Cissi gjorde nog den snyggaste straffen på rikgit länge!
Idag så har vi sovmorgon, men de går inte riktgt bra för mig än att sova, sover bara till 7 på morgonen! Det är lite segt.
Senare på dagen vid 4 så har vi isträning i två timmar, och sen någon fys säkert :)
Annars så har vi itne gjort så mycket än, skirver mer sen! :P




Dag 3!

Gårdagens match gick så där för oss, vi var inte vakna i första perioden och de fick vi sota för resten av matchen, de slutade i alla fall 6-4 till kanada röd, och ja var inte med i matchen för fem öre tycker ja!
Idag har vi haft is och fysträning. Fysen var de ganska lite övningar men dom var sjukt jobbiga! Snart är de dags för match igen mot Kanada vit, idag ska Jossan göra sin första spela landskamp och de kommer ju gå hur bra som helst tror ja :)

Här kommer några bilder:






Dag 2 :)

Dag 2 i Calgary, imorse var de värmining på is, sen efter de var de fys! Isen gick bra och lika så med fysen!
Ikväll är de dags för match mot Kanada. Önska oss lycka till :D

Här kommer bilder fårn gårdagens!











Resdag 1 av 32 :)


Nu börjar bloggandet från min spännande resa på 32 dagar i Canada, Just nu befiner ja mig i Calgary på Hotelrummet på Best Western, RIktgt nice hotel med pool precis utanför dörren!
Flygresan gick ritkgt bra, flög först till London den resan sov ja hela vägen, den flygningen tod ca 2 ½ timme, sen var vi i London i 3 timmar käkade mat och sen satte vi oss på nästa plan som tog ca 9½ timme, den resan gick riktgt snabbt, Kollade på film hela vägen och lyssnade på bra musik fårn självaste kung Ewwii !

Imorrse så hade vi isträning i 2 h gick faktiskt helt okej för att ha jetleg, Några puckar gick ju självklart in men tycker ändå de gick hyfsat. Resten av dagen så sak vi vila och ha möte, dom flesta ska nog dra sig mot ett köpcentrum, men ja, Emma och Erika ska dra oss ut mot City och ta lite coola bilder som ja kan lägga in här på bloggen.
Så mer kommer senare!


RSS 2.0