Lördag - KORT

Är hemma för några dagar och vilar upp mig. Idag har jag varit med syster hela dagen tagit kort när bror spelade bandy och jag och jossan har tagit kort på mimmi och oss :) Roligt. Ikväll är de fest, mamma har 50 år fest och jag ska ta massa kort, jag ska kolla på och se hur fulla dom blir :) imorron är de match och jag är sjukt taggad :)
Här kommer kort :








Ha en bra kväll :)

/ S a r a

Fredag

Nu går det trögt för dem, har förlorat dom senaste 4 matcherna efter uppehållet, Ja det kan inte vara roligt och jag vet att det inte är roligt så hade vi dom första 6 matcherna, LHC förlorade även matchen igår mot Luleå, Men jag måste erkänna att Luleå hade ganska tur, men så är ju hockey :S.

Idag har jag tränat på morognen styrka och hopp. Det gick bra, tryckte på mycket kilo på benböjen de var rikitgt skönt, körde på 75 kg, skönt att köra av benen lite :) Sen hoppade jag även lite hoppa, bara lilla programmet.
Efter de tog jag bilen hem, och gick sedan mot stan för att möte Holma och Tina :) Mysigt. vi gickoch kollade lite sen blev de även lunch på stan, det var riktigt länge sen jag åt mat ute så jag tänklte att jag skulle unna mig idag.
Ikväll är de is, sen sak jag ta och åka hem till Mamma och Pappa ikväll, saknar att vara hemma så åker hem ihelgen igen, skönt, Bergh ska också med så de blir skönt, tråkigt att åka hem själv.

/ S a r a . G


Torsdag - Träning - Mat - Vila - Mat - Träning - Sova :)

Onsdag:

Började dagen med att gå upp vid 6 tiden, träning med Elm väntade. Vi började kl 8 och körde till kl 10. Det var ca 7 målvkater på isen från bj och aj. Roligt att köra med dem, för man lär sig av vad dom gör. Alla var jätte snälla och pratade med en och så, det var jätte roligt :)
Vi körde massa inbryttningar och spel backom målet, precis vad jag behöver träna på :)
Efter isen åkte jag hem och fixade mig lite mat, sjukt gott blev de, haha första gången jag gjorde köttfärsås, och hur god blev den inte, helt chokad att jag klarade av de :) så jag åt tills jag nästan sprack. Vilade en lite stund tills mobilen ringde, Sabina skulle komma idag och träna. Så jag fick ta bilen och åka ner till hallen för att möta henne där. Vi värmde upp och körde lite mac övningar för vi skulle gå på is igen med Elm. Även några killar var med detta pass med.  Vi körde en timme och 45 minter, vi nöte mycket teknik som klubba mot puck, alltid bra att träna på för de värkar alldig som att de vill sitta. Sen körde vi spel backom mål, och massa mer, sen så var de självklart en tväling och vem vann, Jo jag :) YES.

Torsdag:

Klockan ringde halv 8 skulle ner till hallen så tidigt som möjligt hade jag tänkt mig men jag åt frukost och hamnade framför tv ett litet tag, fixade massa saker och försökte ringa Klas Östberg men han vill inte svara när jag ringer. Men vi halv 10 så tog jag bilen ner till hallen för att köra överkroppsstyrka, det var tungt, var ju mer en vecka sen man gjorde de så de kommer nog bli lite träningsvärk imorron :S Körde även mycket mage och rygg, och av de kommer jag få träningsvärk de känner jag redan nu .P
Städade även hela omklädningsrummet, har ju städvecka, så nu är det kliniskt rent, för en dag kanske :S Hoppas inte någon går in med skor nu bara. Bir så sjukt skitigt då.
Åkte hem lagade mat och nu sitter jag och vilar framför våra bästa år, eller våra sästa år :P Finns ju inge annat att kolla på världelöst. Ikväll är de is och löpning 30, fattar mig inte på de där nya träningarna vi har börjat med. Nu blir de nog att sova lite :)

/ S a r a


Saknart redan,

Kort från äldre tiden, ;)


Farfar och Anni, :) <3

Jossan som liten :)

Sandslotts tävling öland, Petra, Jossan och jag :)

Mimmi och Ronja som små

Linda och Jossan som små :)

Inga - Lill med Niklas och mamma :)

Jossan och Kent, julafotn :)

Jossan lite nöjd med sin bikini, som att hon behöver någon ;)

En nyfödd Sara :)

Kent :)

Jag med Tomten på tomteland i Mora :)

Måndag - Grattis Mamma Ann - Marie 50+

Hemma för två dagar för att fira min älksade mor som fyller 50 år idag. Smörgstårta, tårta, bullar, cholkadbollar, mm mera, jag kommer spricka, men vad gott de är ;)

Kom hem igår kväll vid ca 10 tiden, Var ju som sagt i stockholm och spealde 4 nations tunering, det gick väl bra för oss, synd att vi förlorade sista matchen med 2-1 mot Finland, men jag tycker vi spelade ganska bra ändå, synd bara att vi inte göra mål. För vi hade chanseran med deras målvakt är bra. Det gick även bra för mig, fick göra några bra räddningar, så det var skönt. En straff var ju också skönt att rädda :) Fick ju vara med på sporten och allt, inte varje dag. http://svtplay.se/v/1445151/sverige_jagade_revansch_pa_finland
 
Ikväll blir det massa mer folk som kommer, sen blir det hem till syster för att kolla på film och mysa med henne och så klart mimmi :) Annars så är det nog tårta snart, mumms, och jag kommer rulla ner till linköping imorron :)

/ S a r a




Roligt vecka :)


Fredag - Matchvärmining - VIla/Mat - Match

Hotelfrukost = mumms,
Hotelmat = mumms,
ja all mat är king nu, de kanske är för att man slipper göra den själv :)

Som sagt vi är i Segeltorp och lirrar. Träningarna har gått bra, En match vi inte ska tala om och en match vi sak tala om, spealde powerplay och boxpaly match igår, gick faktiskt jätte bra. fast jag spealde ju med AIK, så jag belv som en lite förädare där, ;) haha men de är roligt.
ikväll är de match mot Ryssland, blir tufft men roligt. Mycket folk kommer och kollar tror ja, så de blir jätte roligt. Även mor och far är på väg upp, det är ju väldans roligt.
Ja så ligger de till nu, tråkigt inlägg jag vet med orkar inte :) Skriver efter dagens match.

/ S a r a
 
Idag ska vi sjunga :)


Måndag - Packning - Träning - Mat - Sova.

Var ju hemme i helgen, hel ledig var jag och de var välbehövligt för mina ben. Skönt att bara vara hemma och ta de lungt med familjen tagit lite kort och myst, Tog tåget tillbaka igår kväll vid 5 tiden var hemma vid 7 och china och virre kom över för att kolla lite film, kollde på en film och beck på tv, alltid bra ju.
Jag har precis packat klart för imorron åker jag till Stockholm och spealr 4 nations tunering, i segeltorp. Ska verkligen bli hur roligt som helst längtar. Men först ska jag göra astma undersökning dom tror ajg har astma, så vi får se hur de går. Hoppas jag inte har de, Jobbigt ju. Men bra att jag får chansen att titta fall jag har de eller ej.
Nu snart ska ja ner till hallen och träna, och ikväll har vi is som jag vekigen ser framimot :) Men först måste jag laga mat, blir nog någonting jag alltid äter gissa :) ?

/ Sara


Älskade mimmi <3

Söndag - Kort.








Har tagit lite kort idag här är resultatet :)

/  Sara

Lördag

Igår efter tränigen så drog hade jag bestämmt mig att åka hem till mamma och pappa, men grejen var den att ingen viste om att jag skulle komma föutom syster. Det var lite roligt, mamma blev hur överaskad som helst och hur glad som helst vart dom båda, roligt ju :)

Jag har klippt mig idag, blev ju hur bra som helst, och färgen i håret är hur bra som helst nu, ljust och fint till sommaren :) kan ju inte bli bättre. annars så ska jag bara ta de lungt idag, inte göra allt för mycket ska till syster ikväll, hon jobbar hela dagen så får bli mys vid 6 i kväll.
Det är skönt att vara hemma och inte göra någe. Guld ju :)

/ SG

Frippan ;)

Torsdag kväll

Virre har hjälpt mig idag att fixa bloggen, visst blev den snygg? :)

Nu i kväll tränade jag dubbel pass, med u 16 och med oss, riktigt roliga träningar var de + att de gick bra också :)
Jag tror jag gjorde rätt beslut orkar inte vara där en extra dag, så jag stannar hemma för att åka på tisdag i stället. Hoppas bara att de inte blir någe trubbel med de bara, för de var ju så tråkigt.
Imorron så är de dagst att klippa håret jag ska nog ta av en lite blitt, fast de vill jag ändå inte, jaja vi får se :) Nu blir de att kolla oth :)

Sara


Torsdag

Var hos Holma lite för länge, fixade håret, hon hjälpte mig att slinga håret och jag måste säga att de inte blev jätte bra alltså, ett jälva ljushuvud är jag nu, ;) jaja kanske blir lite bättre efter en dusch ;) Holma slingade sitt hår med, men de fixade Corre väldigt snabbt och bra, hon drog till tåget ganska snabbt. Och holma tyckte att luggen som hängde utanför slinghatten skulle bli lite ljus också, och de visade sig bli lite för ljust, men bra blev de:) hehe.
Måste verkligen dra till frisören imorron, hoppas de finns någon tid ledig :) Men de ska de nog göra :)

Idag är de träning med Elm som vanligt. Köra lite med klubban idag med :) Alltid lika roligt. Fast idag hade jag planerat att baka bullar men när klockan ringde var jag lite för trött så jag sov ut, för de har jag inte fått gjort denna vecka, så imororn bitti då ska jag allt göra mina första bulla i livet ;) Hoppas några vågar äta dem :)

Igår sprang vi intervaller, men asså jag får så ont av betonggolvet så jag klarar inte av det onda i benhinorna körde helften och helften på cyklen, men det ger ingentign att cykla. Tränade även styrka med china på morgonen. Sen kollade vi lite på a lagsträningen, haha dom måste ju tro att jag är där och spanar på dom eller någe, alltid där, men jag har ju inge annat att göra och tiden går fort när man är där och kollar :P det måste ta några dagar nu innan jag åker ner och kollar nu, annars är de lite pinsamt :P

Styrka ( ben ) iväll och ispass x2 ska träna med u 16 också :) SKönt att få lite högre tempo i sig innan man åker :)

/ SG


Detta var ett tag sen nu ;)


Onsdag

Vaknade vid 7 hade laddat ner One Tree hill i natt så jag var tvungen att bara gå upp tidigt för att kolla på de. Och hur bra var de inte, asså jag dör Jemie är så söt, skön att bjuda hem läraren :)
Tränade vid halv 10, överkropp och de gick ju bra som vanligt. blev även en sväng att handla hade de för tomt i kylskåpet och jag var sugen på tacos, :) JAag lever typ på de, men de är gott och enkelt att göra. så nu har jag kylskåpet fullt i  alla fall, det är alltid skönt.

Har precis fixat lite planer för i sommar en vecka i landskrona på Swish alltid lika roligt. Finna pengar + att man får gå på is tidigt och att de är roligt :).

/ SG












Nån som vill ta kort någon dag, måste bara :)


T v ä t t

Tvätt kan de vara de tråkigaste som finns, tvättkorgen höll på att rinna över lite för mycket, så var tvungen att fixa de idag. Det är ju så jobbigt att gå net och upp hela tiden. Tur att man bor på andra våningen. Nu är sista kläderna inne i torktummlaren sen så är jag klar, mycket skönt.
Så efter de ska jag dra ner till hallen och träna lite och titta på a lagets träning. Det är roligt att kolla på dom nya spelarna dom har tagit ditt, nya målvakten Mikka, tycker inte han är så värst bra, hendriksson är mycket bättre. Och nya backen persson är verkligen kiiiiing.
Nu måste jag hämta tvätten :)


/ S a r a ♥ :)


RSS 2.0