Upps

Det går rätt segt just nu med detta bloggande. Känner inte alls för de, men jag måste ju skriva lite känns de som!

Idag har jag tränat is, träffade på Holst där på tränarutbildningen, de var ju roligt, :) Vi körde i alla fall massa målvaktsövningar, och shit mina ben är helt slut fattar inte varför vi har ju bara sprungit lite lätt i tre dagar, Sprang även 4 minutersintervallerna efter isen och herregud dom var sega, men jag klarde dom, och man blir ju så nöjd när man är klar :)
Snart ska ja träffa starsen på stan för att fika lite, sen efter de så är de dags för första sommarträningen med laget, det blir spännande. Vi skulle bara springa lite lätt idag för att komma igång, så de är ju skönt så här efter två pass idag :)
Träffade även på Elm därnere och vi sak träna varje onsdag, bara målvaktsfys, morgon 8-10 och sen på kvällenm 18-20 det blir ju hur bra som helst :)


Annars så åkte ja tillbaka till Linköping igår eftermidag. Åkte och hanldlade mat på en gång när jag kom ner, och sen så fixade jag massa i lägenheten, och sen somnade jag vi halv 10 :P uppps. Ja de var riktigt skönt i alla fall :)

Fin bild :)

/ S a r a -51-


Onsdag,

Dagarna går åt till att ta kort och åka bil. Känns som att jag inte gör någonting alls. Men de är skönt för imorron drar träningan igång igen, och ska ja vara ritkgit allvarlig så längtar ja faktiskt, det känns konstigt att jag gör de för. för 2 dagar sen sa jag att jag skulle tycka de var en pesst att dra igång, jaja vi får se hur ja känner för de imorron när de väl drar igång!

Bilen rullar som satan!

Annars så har ja varit hundvakt idag åt Mimmi och Ronja.

Här sitter dom och njuter i solen !

Ronja, som ni kanske ser så är dom syskon :)

Mimmi är dock två år äldre än Ronja, Ronja kom i en kull två år senare!

/ S a r a - 51 -




 

Hemma igen!

Ja då har man kommit hem fårn FInland . Kom hem igår vid 12 tiden. Där ståg mamma och pappa och tog imot mig, Åkte alltså hem till östansjö för att vila några dagar och umgås med mamma pappa jossa och kent innan försesäsongsträningen börjar igen. För de gör den på torsdag, men ja tror ja kommer åka hem till Linköping på Lördag eller söndag vi får se !

När jag kom hem så ståg det på bordet som Ylva sa. Den här burken fick mamma av Ylva när mamma fyllde 50 år med massa grejer i och då sa hon, när de är påsk så ska denna burk vara fylld med godis till Sara :) Och de var de allt när ja kom hem :)

Annnars så har ja tagit de lungt, sovit på soffan gjorde ja några timmar igår, sen fick jag väldens godaste mat :

Ja de var bra att komma hem till de vill ja lova !

Sen har ja hängt lite med syster vi muppade oss som vanligt och tog lite kort :

Ja bilden får ju tala för sig själv!

Annars så går tiden ganska segt mamma och jag har varit hos Morfar och Marianne och snackat lite :)
Efter de åkte vi in till Marieberg jag var tvungen att köpa mig en externhårdisk de fixade ja, köpte och 250 gb fick värsta priset så kunde itne tacka nej till den, tyckte de var lite för mycket minne men de går säket åt !
Köpte även en tröja och tre par trosor !


Det var jätte fint väder när ja kom hem igår, ( detta från en annan dag) Varmt som satan man kunde gå i t - shirt och shilla runt här hemma !

Jag saknar er i Linköping!

/ S a r a - 51-

Torsdag

FÄRJESTAFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTAD
FÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTADFÄRJESTAD
Är dom inte lite bra eller, vann SM- Guld igår, och de var dom så sjukt värda. Jörgen Jönsson avslutade sin karriär på ett bra sätt ! Fatta King att sluta med ett SM - Guld, Ja de skulle ju inte vara helt fel. Grattis till Färjestad som var värda segern. Fast grejen är den att ja skulle nog ha tyckt de var bra om Linköping hade tagt Guldet, aja skit samma de orkar ja inte fundera på just nu! Men Färjestad är bättre än Linkan så!

För oss så gick de bra igår, vi spelade mot Kazakstan och vi vann med 9-0. Det var roligt, hände mycket den matchen Rooth gjorde sitt 100 mål i landslaget, roligt :) Gunsan blev historisk med fläst VM matcher någonsin, Roligt. Frida min roooomie gjorde sitt första VM mål :) Uden gjorde lika så!
Det hände även mycket efter matchen, Holst och Asse fyllde år, dom fick pressenter och vi fick jätte god tårta :)

/ S a r a - 51 -


Finland

Detta internet gör så man får dåligt tålamod. Orkar inte med att de går så sakta ! Men nu har vi vila och dom flesta sover så då kan man passa på att fixa lite på bloggen.

Måndag: Match mot Kanada gick inte alls bra för mig, var för nervös och släppte skit puckar. Dom två föärsta målen var mina och derför matchen blev som den blev kändes de som! Blev Fruktansvärt trött av den matchen tappade nästa 4 kilo under matchen. Helt sjukt var man svettas i den där halllen, Jag behöver bara gå in i den för att ja ska börja svettas, det är inte normalt tycker ja!

Tisdag: Vilodag! fast jag fick för mig att ja skulle gå på is fast ja inte behövde de. Och ja skulle nog inte ha gått på isen heller de förstörde bara mina ben änu mer än vad dom redan var! Fått massa behandligar av Drugge, får se om de ger resultat.

Onsdag: idag alltså tränade en halv timme men benen var inte med, dom är hemma i linköping tror ja, för jag har inga ben just nu känns de som. Helt slut är dom!
Jag och Drugge har fixat med dom änu mer idag, får se om de hjälper, det känns som att de ska göra de och jag duchsade iskallt på dom i 10 minuter och de känns som att de har gett lite resultat !
Match idag mot Kazakstan, och jag måste erkänna att dom såg riktigt rackiga ut, men de vi måste komma ihåg dom slåg Suizze och dom är bra, så dom har en riktigt bra målvkt som vi måste få håll på, men de ska vi fixa!
Ska nog sova lite nu men jag ska försöka skriva efter matchen!

/ S a r a - 51 -


Fredag

Sorry dåliug uppdatering här, men nu ska de bli bättre de kan ja lova !!

VI har hunnit med massa sen sist jag skrev. Vi har spelat en match som jag inte vill skriva om men de jag kan skriva är att vi förlorade med många mål och de var ingen som sepalde speciellt bra. Vi har tränat några is pass och dom har gått så där, kan bli bättre. Vi har kommit till Hämeenlinna. Fin lite stad det här, fin ishall och fint hotel de kan ju inte bli bättre, men detta internet går bara för segt och de är jobbigt.
När vi kom fram idag så fixade vi grejerna till våra platser sen så drog vi med bussen och åt mat, potatis och köttbullar med brunsås, de var faktiskt gott, första goda maten sen ja kom till finland. Sen drog vi ner och tog lag foto och tränade en timme,. den träningen gick helt okej!
Sen kom de roliga efter maten så hittade vi Wii med Gitar hero, kingen vi fick igång allt och började lirra ! kanske gick lite för hårt till och de reduserade i ett blödande finger !


Japp, ska ta de lungnare imorron :)

Annars har kvällen varit jätte mysig med alla !

/ S a r a

Onsdag

Idag så gillade jag faktkskt att flyga, Tror det nog var första gången de har hänt. Läste tidningen löste ett korsord, somnade sen så var de dags att redan fälla upp stolen. Va fan jag som ville flyga minst en timme till!
Sen var de en bussresa i en timme och tretio minuter och även denna resa gillade jag stenhårt med att titta på Nya avsnittet av One Tree Hill. Förstår inte att tiden kan gå så snabbt ibland. Kändes som att resan gick¨på 1 timme elle nå !

Idag är de dags för starten i finalerna i Slutspelet, och självklart så hejar ja på Färjestad. Helt klart bästa laget, med den bästa målvkaten. Jonas Gustavsson äger svensk hockey just nu och jag tror ha kommer bli större än Lundqvist. Nu ska ja inte klancka mer på min "man" men jag tror Gustavsson har de lilla extra att bli mcket bättre ! Men de får tiden visa sig, men hur de än är så kommer Lunkan alltid vara bäst i mina ögon !


Just nu befiner jag min i Virumäkii i FInland, sitter i en soffa i en korridor som alla går förbi känns de som! Känns som att alla tycker jag och Emma är  nördarna nr 1!


-Det blir i alla fall vilodag idag, och de tycker ja är mycket skönt för mina ben!
-Imorron är de Match mot självaste USA och de ser ja fram imot mycket!
-Annars så är de väldigt fint här i Virumäkii dom har typ allt som stavas i soprt så de är ballt!
- Nu orkar ja inte skriva mer, kommer nog ett inlägg imorron skulle ja kunna tro !

/ S a r a

RSS 2.0