Sverige.

Hem kommen till ett Sverige och Gävle med mycket snö. Härligt att vara hemma, har haft de riktgt bra där borta, men borta bra men fan hemma är bäst.
Vi kom sist i tuneringen, vilket var piss tråkigt. Men vi ser bittar i de vi gör och siktar på att bli bättre och bättre hela tiden. Vi spelade mot USA som ja skrev i de sista inlägger ja skrev, ja skrev även att ja skulle sitta på läktaren, blev inte så. Kim belv sjukt och ja fick hoppa in och spela med kort varsel. Ca 2 timme innan matchen skulle starta fick ja beskedet att ja skulle spela. Roligt. Vi förlorade med 4-0. Sista målet i tom bur. För mig gick de helt okej. Kunde ta en puck.
Förlusten innebar en brons match mot Finland, vi fick en tung start och dom vinner perioden med 2-0. Vi arbetar oss uppåt och får 2-1 men närmare än så kommer vi inte. Tråkigt att förlora. Men så är sporten.
Nu är ja hemma, och ja har en röst som Nasse i Nalle puh har, vet inte vart min röst är, men ja har varit hos Brynäs läkaren och han sa att de bara var att köra så ja litar på honom.
I Tisdags morse så drog ja igång med träningen med Pecka, vilket var helt underbart att vara tillbaka till. Han måste vara de bästa mannen ja träffat inom hockeyn. Avgudar hans sätt att arbeta med mig/oss. Var helt underbart att träffa hela laget igen. Ni är bara bäst!
Ikväll är de träning igen och ja hade tänkt att åka ner lite tidigare för att träna lite mage och rygg. japp så ser min dag ut.
Valle och ja!
Matchen mot Canada.
Isbad, ja holst, grahm och JF.
Glass är gott.
Ny träningströja, lite för stor :P

Kommentarer
Postat av: Danni

Sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt rolig middag med Adolf som hemlig gäst!!



Kram

2010-11-28 @ 03:39:12
URL: http://www.danijelarundqvist.blogspot.com
Postat av: Ida

Fina bilder :)

2010-11-28 @ 03:57:53
URL: http://ipeterson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0