-09,18

Varit en mycket lugn vecka. Mycket träning har de dock blivit. Måndags var de faktiskt vila, grymt skönt efter en helg med två matcher. Tisdag var de fyra pass hockeygym på morgonen med målvaktsträning sen var de hopp och bålstabilitet med p-e. På kvällen var de is med laget och cykelintervallen. Var grymt skönt att få köra ur benen. De gick ändå ganska bra med tanke på att ja hade kört tre pass innan de.
Igår morse var de hockey gym fast de inte var de. så ja satt på isen i 40 minuter sen gick ja av för de kom inga, ja de var roligt. Ja körde i alla fall skridskor, och åkte och sköt lite, de kan ju vara bra de med ibland! På kvällen blev de is med laget och styrka!
Idag så ska ja Milla och Julia baka bullar :) Vi ska vara här hemma, och ja tror de kommer ta grymt lång tid med min stora ugn! haha, ja har bara en två spis så de kommer bara gå in ca 10 bullar åt gången, ja tiden kommer att rulla på idag i alla fall. Vi ska göraa hallon grottor också, får se hur de blir, tror att Julia kommer att styra upp de hela, grymt att hon ska vara med!
Annars så är vi tränings lediga idag för mediacuben är inte klar än. Jävla va tid de tar! men stor och snyggt blir de.
Hörs då!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0