- Härligt brudar.

Har varit världens bästa helg. Vi vann 2 matcher av 2.
Igår spelde vi mot Segeltorp. Vi spelade så där men fick ändå med oss 3 poäng. Vi vann med 4-2 efter att ha tappat en 2-0 ledning till 2-2. Vi jobbade som ett lag och fixade in 2 mål på sisodär några minuter, underbar seger.
Idag så spelade vi mot Linköping. Var mycket känslor i den matchen för min del eftersom de var mitt gamla lag som kom och spelade, men en sak vet ja. Och ja kunde inte ha gjort de bättre en att bytta till Brynäs, för ja saknade de inte ett dugg när ja såg den vita lejon tröjan. Vi gjorde en sån jävla bra första period. (förlåt för språket) men vi spelade verkligen bra i första perioden och gick med en 3-0 ledning efter att Angelica stjärnan Lorsell gjort årets snyggaste mål, och en snygg styrning, Även Julia satte ett mål :)
Andra perioden var så där och vi går till vila med 2-2. 5-2 på tavlan inför tredje och sista perioden. Vi spelar vårat spel och vi får lhc att ta ut målvakten och Johanna Malmström sätter 6-2 i öppen bur, Underbart. Vinner matchen med 6-2 och vi är bättre än Linköping.
Sammanfattar denna helg som mycket lyckad. :)
Nu i  kväll har ja och Emma varit ute och tagit kort, blev en de grymma kort. Härliga färger de är ute nu så man måste ta vara på tiden när de är så fint ute. Nu har vi ätit tacos och väntar på att en film ska börja på tv, så är denna dag över :)
Ny vecka med nya träningar låter underbart va!